Tuvana Türkay artık Yasak Elma'da! Leyla geliyor..

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma yeni bir oyuncuyu daha kadrosunda ağırlayacak.

Merve Mutlu
10 Eylül 2019 - 14:04
Yeni Bölüm

Başrollerini Talat Bulut, Eda Ece ve Şevval Sam'ın üstlendiği ve sezon sonunda Nesrin Cavadzade'nin de dahil olmasıyla kadrosu daha da güçlenen Yasak Elma dizisi sezona bomba gibi bir giriş yaptı. 

19-09/10/yasak-elma-a.jpg

Uzun süren yaz döneminin ardından ekran macerasına kaldığı yerden devam eden ve izleyicilerin heyecan seviyesini her sahnede yükselten Yasak Elma'nın kadrosuna yeni bir oyuncu daha dahil oldu. 

Sezon sonunda Şahika karakteri ile Nesrin Cavadzade'nin ve Yiğit karakteri ile Boğaç Yıldız'ın dahil olduğu dizide heyecanın dozu artmıştı. Bütün taşların yerinden oynamasına neden olan bu iki karakterin ardından Leyla karakteri ile yeni bir oyuncu daha geliyor. 

Tuvana Türkay Yasak Elma dizisinde!

19-09/10/tuvana-turkay.jpg

Medyapım yapımcılığında hazırlanan ve Fox ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Yasak Elma 48. bölümü ile yeni sezonuna başladı. Ekranın sevilen yüzü Tuvana Türkay da dizide Leyla karakterini canlandırmak için kadroya dahil oldu. Ailesinin zoruyla sevmeden evlendiği eşinden şiddet gören, her şeyin düzeleceğine inanarak hayatına devam eden ancak yaşadıklarına dayanamayarak kendine yeni bir hayat kurmaya karar veren Leyla'nın hikayesi Türkay'a emanet olacak..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin