Kadın dizisinden yeni sezon tanıtımı geldi! Hümeyra ilk kez göründü!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın'ın yeni sezonundan ilk tanıtım yayınlandı.

Merve Mutlu
10 Eylül 2019 - 14:44
Yeni Bölüm

Başrolünde Özge Özpirinççi'nin yer aldığı, Caner Cindoruk, Feyyaz Duman ve Seray Kaya gibi başarılı isimlerin de kadrosunda bir araya geldiği Kadın dizisinin yeni sezonundan ilk tanıtım nihayet geldi. 

19-09/10/kadin-65.png

Yönetmenliğini Nadim Güç’ün yaptığı ve senaryosunu Hande Altaylı’nın yazdığı dizinin sezon finalinde: Bahar bayılmış, Arif, Sarp ve Hatice onu hastaneye yetiştirmek için çabalarken şok edici bir kaza yaşanmıştı. Bir kamyonun çarptığı arabanın etrafında toplananlar ambulans çağırıp ‘ölüler var’ sözleri dizinin hayranlarını hem şaşırtmış hem de korkutmuştu. 

Kadın yeni sezonda neler olacak?

19-09/10/bahar.png

Dizinin yeni sezonunun ilk tanıtımına damgasını vuran, usta oyuncu Hümeyra'nın görünmesi oldu. Bahar'ın hayatına dokunan ve onu hikayesini anlatmasına teşvik eden kişiyi canlandıran oyuncunun nasıl bir karakterle dizide yer alacağı merak konusu. 

19-09/10/humeyra.png

Merak uyandıran sahnelerin yer almadığı ve izleyiciye ipucu verilmediği tanıtımda Bahar seslendiği topluluğun önünde yaptığı konuşmasında şunları söyledi: "Merhaba. Ben Bahar Çeşmeli. Buraya çok uzun bir yoldan geldim. Hayatımda ilk defa çok özel biri bana hikayemi anlatmam gerektiğini söylediğinde çok şaşırmıştım. Çünkü anlatacak hiçbir şeyim yoktu. Ama o biri bana gülümsedi ve dedi ki: Ben başardım demek için değil, siz de başarabilirsiniz demek için çıkıp hikayeni anlatacaksın. Ben çocuklarımla girdiğim her savaşı kazandım. Çünkü ben bir kadınım. Savaşırsam mutlaka kazanırım. Başlıyoruz. Hazır mısınız?"

Kadın 65. bölüm tanıtımı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin