Türkiye'nin en ünlü oyuncuları Maraşlı dizisinde buluşacak!

Yapımcı Tims&B açıkladı, yeni dizi geliyor..

Merve Mutlu
10 Eylül 2019 - 16:00
Yeni Bölüm

Başarılı yapım şirketi Tims&B'nin yapımcılığında hazırlanan ve başarılı senarist Ethem Özışık'ın uzun süredir prodüksiyonu ve senaryosu üzerine çalıştığı Maraşlı dizisinden ilk açıklama geldi. 

19-09/10/itms.png

"Bir fedai hikayesi" olarak tanımlanan ve bir süredir hazırlıkları devam eden Maraşlı dizisinden ilk açıklamalar yapımcı aralıcılığı ile bugün paylaşıldı. Çalışmaları büyük bir gizlilik içinde aylardır yürütülen dizinin, bütün kanal ve yapımcıların dizi atağında olduğu bu sezonda dizi sektöründe büyük ses getirmesi bekleniyor. 

19-09/10/marasliii.png

Başroldeki karakter için Kenan İmirzalıoğlu'nun adının geçtiği iddialı için Türkiye'nin en ünlü oyuncuları ile görüşmeler yapıldığı söylendi. Büyük ses getirecek dev projede kimlerin yer alacağı ise henüz büyük bir muamma. 

Dizi hakkında gelişmeler yaşandıkça biz de sizlerle paylaşacağız..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin