Hazım Körmükçü Afili Aşk'a konuk oluyor!

Başarılı oyuncu Afili Aşk'ın kadrosuna konuk olarak geliyor...

Merve Mutlu
10 Eylül 2019 - 17:19
Yeni Bölüm

Başrollerini Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk'in paylaştığı, Altan Erkekli, Uğur Uzunel, Taner Rumeli, Ozan Dağgez, Benian Dönmez, Neşe Baykent, Güzide Arslan ve daha nice başarılı oyuncuyu da kadrosunda bir araya getiren Afili Aşk dizisi tam gaz devam ediyor. 

19-09/10/afili-askkk.jpg

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan dizinin hem hikayesi hem de oyuncuları izleyicilerden tam not alıyor. Kısa sürede reyting listelerinde lider konuma yerleşen Afili Aşk için sosyal medyada AyKer fan grubu oluşturulması da birbirlerine ne kadar yakıştırıldıklarını ispatlıyor. 

Hazım Körmükçü Afili Aşk'a konuk oluyor!

19-09/10/hazm.png

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olan ve haftalardır liderliği kimseye bırakmayan Afili Aşk dizisinin 11 Eylül akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde, başarılı oyuncu Hazım Körmükçü konuk olacak. Ünlü oyuncunun, Modamu’nun en büyük rakibi olan şirketin sahibi Rıfat Cihanlı karakterine hayat vereceği dizinin geçmiş bölümlerinde, Rıfat ve Muhsin’in (Altan Erkekli), telefonda tartışmalarında kendisinden söz edilmişti. Kerem'in şirketten ayrılmasını duyan ve fırsat bilen Rıfat ona çok büyük bir teklifle gidecek.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin