Oscar ödüllü Steve McQueen'in dönem dizisi Small Axe için ilk kareler yayınlandı!

BBC kanalının yeni dönem dizisi Small Axe için ilk kareler yayınlandı. Small Axe konusu ve oyuncu kadrosu hakkında bilgiler...

12 Yıllık Esaret (12 Years a Slave) ile en iyi film Oscar'ını kazanan Steve McQueen'in arkasında olduğu yüksek beklentili BBC dizisi "Small Axe"tan ilk kareler yayınlandı.

SMALL AXE'TAN İLK FOTOĞRAFLAR GELDİ!

Amerika'da Amazon'un yayın haklarını satın aldığı; hikayesiyle 1960 ve 1980'li yıllar arasında Londra'da yaşayan Batı Hint topluluğunun karşılaştığı toplumsal sorunları ele alacak dönem dizisinin başrollerini Letitia Wright (Black Panther, Black Mirror) ve John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) ikilisi paylaşıyor.

19-09/10/small-axe-foto2.jpg

Malachi Kirby (Curfew, Black Mirror, Roots), Shaun Parkes (Lost In Space, Hooten & The Lady), Rochenda Sandall (Line Of Duty, Black Mirror: Bandersnatch), Alex Jennings (A Very English Scandal, Victoria) ve Jack Lowden (The Long Song, Mary Queen Of Scots) dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

"SMALL AXE" KONUSU

Sezonu altı bölümden oluşan antoloji türündeki Small Axe'ın hikayesi; 1960'lı yılların sonlarından 1980'lerin başına kadar olan zaman diliminde Londra'nın Batı Hint topluluğuna dair beş farklı hikayeyi izleyiciye sunuyor.

19-09/10/small-axe-foto3.jpg

Oscar ödüllü yazar ve yönetmen Steve McQueen yaptığı açıklamada Small Axe'ın, Londra'nın merkezinde bir Batı Hint toplumunun hikayesini otuz yıllık bir sürece yayarak anlatacağını söylerken hikayenin Enoch Powell'ın 1968 yılında gerçekleştirdiği Rivers of Blood (Kan Nehirleri) konuşmasıyla açılışını yapacağını belirtti.

İsmini ünlü bir Jamaika atasözünden alan yapımın yazar kadrosu McQueen ile birlikte Alastair Siddons ve Courttia Newland'dan oluşuyor.

SMALL AXE NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Small Axe önümüzdeki sene içerisinde BBC One ve Amazon'da izleyiciyle buluşacak.

SMALL AXE DİĞER KARELER

19-09/10/small-axe-foto1-1568148546.jpg

19-09/10/small-axe-foto4.jpg

19-09/10/small-axe-foto5.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin