Dublin Murders yeni True Detective olur mu? Dublin Murders konusu ve başlangıç tarihi!

BBC ve Starz'da yayınlanacak suç-gerilim türündeki Dublin Murders nasıl bir dizi? Dublin Murders konusu, başlangıç tarihi, fragmanı ve fotoğrafları...

Kimse gerçeği tam olarak bilmiyor. Dedektifler Rob Reilly ve Cassie Maddox ile tanışın...

DUBLIN MURDERS İÇİN İLK GÖRÜNTÜLER YAYINLANDI!

Tana French'in Dublin Murder Squad kitap serisinin In the Woods ve The Likeness romanlarından uyarlanan; Amerika'da Starz, İngiltere'de BBC One ve İrlanda'da RTÉ'de yayınlanacak olan suç-gizem dizisi "Dublin Murders" için ilk fragman yayınlanırken dizinin başlangıç tarihi de duyuruldu.

19-09/11/dublin-murders-dizi-foto1-1568157401.jpg

DUBLIN MURDERS NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sezonu 8 bölümden oluşan dizinin Amerika'daki yayıncısı Starz, Dublin Murders'ın başlangıç tarihini 10 Kasım Pazar olarak duyurdu. Dizinin BBC Yayını ise Ekim ayı içinde başlayacak.

"DUBLIN MURDERS" KONUSU

Sarah Phelps'in yaratıcısı olduğu psikolojik gerilim türündeki dizinin hikayesine bakacak olursak;

Dublin Murders'ın hikayesi; dedektif Rob Reilly (Killian Scott) ve ortağı Cassie Maddox'un (Greene) Dublin dolaylarında genç bir kızın cinayetini soruşturmak için görevlendirilmesiyle gelişen olaylara odaklanıyor.

Rob'un bir süre sonra başka bir kayıp çocuklar vakasının içine çekilmesi ve Cassie'nin başka bir cinayet davası için gizli soruşturma yürütmesi; ilk başta ayrı görünen cinayetlerin hızla birbirine bağlanması ikilinin ilişkilerinin kırılma noktasının test edilmesiyle ve kendi sorunlarının, geçmişlerinin üstesinden gelmeye çalışmalarıyla sonuçlanır.

19-09/11/dublin-murders-dizi-1568157417.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda Killian Scott (C.B. Strike) ve Sarah Greene (Penny Dreadful) ikilisine Tom Vaughan-Lawlor (Avengers: Infinity War) "Frank", Moe Dunford (Vikings) "Sam", Leah McNamara (Vikings) "Rosalind", Ian Kenny (Solo: A Star Wars Story) "Phelan", Eugene O'Hare (The Fall) "Quigley", Jonny Holden (Women on the Verge) "Damien", Conleth Hill (Game of Thrones) "O'Kelly" ve Peter McDonald (The Last Kingdom) "Jonathan" gibi isimler eşlik ediyorlar.

19-09/11/dublin-murders-dizi-foto5.jpg

Euston Films, Veritas Entertainment Group ve Element Pictures (The Lobster) ortak yapımcılığındaki Dublin Murders'ın ana yönetmenliğini Saul Dibb üstlenirken; Sarah Phelps & Saul Dibb, Kate Harwood & Noemi Spanos (Euston Films), Alan Gasmer & Peter Jaysen (Veritas Entertainment Group), Ed Guiney (Element Pictures), Elizabeth Kilgarriff (BBC) yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

DİZİDEN DİĞER KARELER

19-09/11/dublin-murders-dizi-foto2.jpg

19-09/11/dublin-murders-dizi-foto3.jpg

19-09/11/dublin-murders-dizi-foto4.jpg

19-09/11/dublin-murders-dizi-foto6.jpg

"Dublin Murders" (Starz) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin