Nurgül Yeşilçay ve Oktay Kaynarca'nın neden bir araya geldiği belli oldu!

Geçtiğimiz günlerde bir araya gelen ikili büyük merak uyandırmıştı. Nedeni belli oldu..

Merve Mutlu
11 Eylül 2019 - 10:58
Yeni Bölüm

Son olarak Gülperi adlı televizyon dizisinde baş karakter olan Gülperi'yi canlandıran ve rol aldığı her projede beğeni toplayan Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz günlerde Oktay Kaynarca ile bir araya gelmişti. Oktay Kaynarca'nın rol almaya devam ettiği EDHO adlı dizi projesinde yer alıp almayacağı konuşulan ve anlam çıkarılmaya çalışan bu buluşmanın nedeni belli oldu. 

19-09/11/nurgul.png

Yaz boyunca paylaştığı pozlarla adından sıklıkla söz ettiren güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, Oktay Kaynarca ile görüşmesinden olan pozunu paylaşınca kafalarda soru işaretleri yaratmıştı. "Projeler projeler" notu ile akıllara Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini getiren ikili nihayet bombayı patlattı.

Medyatava'nınn haberine göre: İkili, Neil Simon’un dünyaca ünlü iki kişilik komedisi 'Last of the Red Hot Lovers'ın Türkçe uyarlamasını sahneleyecek. 'Ateşli Aşkların En Sonuncusu' projesiyle izleyici karşısına çıkacak oyuncular, önümüzdeki hafta okuma provasına başlayacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin