Seksenler'in Ergun Plak'ı Serhat Kılıç dizide olmayacak...

Ekranların sevilen dizisi Seksenler'in kadrosundaki gelişme herkesi üzecek...

Merve Mutlu
11 Eylül 2019 - 11:41
Yeni Bölüm

MinT Prodüksiyon yapımcılığında 2012 yılında izleyici ile buluşan ve nostalji rüzgarları estirerek o dönemleri hatırlayan hatırlamayan herkesin beğenisini kazanan Seksenler dizisinin ekranlara geri döneceği haberini sizlerle paylaşmıştık. 

19-09/11/seksenler-dizisi.jpg

Fehmi'den Ahmet'e, Dümbüllü Niyazi'den Ergun Plak'a, 46'lık Basri'den Sağcı Alper'e, Pastacı Sami'den Berber Recep'e, Kahveci Mesut'tan Fato Ana'ya daha nice unutulmaz karakterin yer aldığı Seksenler dizisinin yeniden ekranlara döneceği haberi büyük heyecan yarattı. Aynı oyuncu kadrosunun yeniden izleyici karşısına çıkması ise nostaljisevenleri mest etmişti.

19-09/11/serhat-kilic.png

Dizinin en sevilen karakterlerinden biri olan Ergun Plak'ı canlandıran Serhat Kılıç dizide olmayacağını açıklayarak hayranlarını üzdü. Kararını sosyal medya hesabından duyuran Kılıç, 

"Çok kıymetli ve vefalı "Seksenler" izleyicileri...
Yaklaşık beş yıl boyunca canlandırdığım Ergun Plak karakteriyle, benim de severek ve büyük keyif alarak parçası olduğum Seksenler dizisinin yeni bölümlerinde maalesef rol almıyorum. Bu tatli macera benim için üç yıl önce sona erdi.
Severek kucakladığınız ve zaman içinde kıymetli bir kahramana dönüştürdüğünüz 'Ergun Plak' karakteri, benim de oyunculuk kariyerimde unutulmaz bir tecrübe olarak kalacak emin olun.
İnanıyorum ki, "Seksenler" dizisi bunca yıldır istikrarla sürdürdüğü başarısını yeni bölümlerinde de yakalayacak ve bizleri gülümsetmeye devam edecektir. Hepinize keyifli seyirler dilerim.
Yeni projelerde farklı karakterlere hayat vermekle ilgili merakımı ve heyecanımı anlayışla karşılayacağınızdan hiç şüphem yok.
En içten sevgi ve selamlarımla..." açıklamasını yaptı.. 

Seksenler dizisi yeni sezonda hafta içi her gün haberler hemen önce TRT1 ekranlarında olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin