Chicago dizilerinin reyting başarısı sonrasında NBC'nin hamlesi geldi!

NBC'nin Çarşamba akşamları ekranlara getirdiği Chicago Fire, Chicago PD ve Chicago Med dizilerinin devam etmekte olan sezonlarının bölüm sayısı arttı.

NBC kanalının üç Chicago serisi de uzuyor!

Chicago PD yürütücü yapımcısı Eriq LaSalle'in duyurduğu gelişmeye göre kanalın üç dizisi; Chicago Fire, Chicago PD ve Chicago Med'in devam etmekte olan sezonlarının bölüm sayısına takviye yapıldı.

18-12/03/eriqlasalle-instagram.jpg

CHICAGO DİZİLERİNİN SEZONLARI 22'YE UZADI!

İkişer bölüm eklenmesiyle birlikte bu dizilerin sezonları 22 bölüme yükselmiş oldu.

18-12/03/chicago-dizileri-izle.png

Bu bölüm siparişleri, NBC'nin ilk kez üç Chicago serisini aynı akşam art arda yayınlamasıyla ortaya çıkan reyting başarısının ödüllendirilmesi anlamına geliyor.

7. sezonu devam etmekte olan amiral gemisi Chicago Fire şimdiye kadar sürekli olarak en az 22 bölümden oluşan sezonlarla karşımıza çıkmıştı. Bu kararla birlikte dizinin bu geleneği bozulmamış oldu.

6. sezonunda olan Chicago PD ise sezon ortası dönemde başlayan 15 bölümlük ilk sezonu haricinde diğer tüm sezonlarında en az 22 bölümlük serüvenle izleyici karşısına çıkmıştı.

18-12/03/chicago-dizileri-nbc.jpg

4. sezonu süren Chicago serilerinin sonuncusu Chicago Med'in ise ilk sezonu 18, ikinci sezonu 23, üçüncü sezonu ise 20 bölümden oluşmuştu.

Dick Wolf'un Wolf Prods.'u ve Universal TV iş birliğiyle ekranlara gelen üç dizi Çarşamba akşamları NBC ekranlarına gelmeye devam ediyor. Üç dizi de 05 Aralık'ta yayınlanacak bölümleriyle birlikte sonbahar finallerini gerçekleştirmiş olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin