Oyuncu Pınar Altuğ çocuk istismarı konusunda bir itirafta bulundu!

Çocuklar Duymasın'ın sevilen oyuncusu Pınar Altuğ, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Çocuk istismarı konusunda bir itirafta bulunan Pınar Altuğ, ailelere mesaj verdi. Detaylar haberimizde.

Merve Mutlu
03 Aralık 2018 - 15:50
Magazin

Çocuklar Duymasın dizinin sevilen oyuncusu Pınar Altuğ, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına katıldı. Programda çocuk istismarı üzerine bir anısından bahseden Pınar Altuğ, ailelere mesaj gönderdi.

18-12/03/pinar-al.png

Bu uzaktan çekmeler ve konuya hiç karışmamalar çok acayip. Benim birkaç sene önce başıma bir şey geldi. Bir çocuk parkında, Su arkadaşlarıyla oyun oynarken biz de 2 anne oturduk muhabbet ediyoruz. Bir an arkadaşım döndü "Biri Su'nun fotoğrafını mı çekiyor?" dedi. Ben fırladım tabi. Bir tane adam, gayet çocuk parkına girmiş tek başına. "Su'ya bir perende atsana fotoğraf çekeyim" diyor.. Yaz ve Su'nun üstünde elbise var. Benimki de hiç sevmez fotoğraf çektirmeyi. "Hayır" diyor adama. "Ne olacak? Benim de kızım var." Sen bi parende at da fotoğraf çekeyim." Amacının ne olduğunu anladınız herhalde. Öbür arkadaşımın da 3 oğlu var, oğlanlar da böyle kenarda duruyo. "Hayırdır" dedim. "Ne var?" dedi. "Nasıl" dedim ne var?  Benim kim olduğumu anlamadı. "Benim çocuğum" dedim. "Ha senin mi ki" dedi "evet benim" dedim ha dedi döndü "Tamam tamam senle çekmeyeceğim, siz bari durun da sizi çekeyim" dedi. ben de döndüm onlar da benim dedim. Bu arada aramızda bir çit var çiti atlayamıyorum çok yüksek bir çit ama çocuklar benim önüme kadar geldiler zaten. Arkamda da bir tane kadın, çocuğunu salıncakta sallıyo. Kadın sadece bakıyor. bak tepki yok. Ben adamla avaz avaz bağırıyorum işte dedi ki "İstersen buranın güvenliğine gidelim." Tamam dedim gidelim. İstersen dedi sitenin sahiplerine gidelim tamam dedim gidelim. Ama gittiğimiz zaman sen diyeceksin ki ben parktaydım çocukların fotoğrafını çekmeye çalışıyordum. O zaman bak bakalım seni kaç parçaya bölüyorlar. Ama bana artık yavaştan yavaştan gelmeye başladılar. O arada benim kim olduğumu anladı. Daha da korktu. "Aman iyi be sen de ne şımarıksın. Çocuğunu yemedik" dedi. Bana iyice gelmeye başladılar. Dedim ki "Bak sen şu anda bu parkı terk ediyorsun yoksa hakikaten başına geleceklerden sorumluluk kabul etmiyorum. Defol git burdan!" dedim. Baktı ki sesim gittikçe yükseliyor. Bu arada öbür arkadaşım da gelemiyo çünkü park çok kalabalık ve ben çantalarımı falan ortalıkta bıraktım. Kız da oradan ne yapıyorum diye beni görmeye çalışıyo. Tabi ben delirmiş vaziyette geri geldim. Direkt güvenliği aradım. Arkadaşlarımı aradım, anında herkes geldi, kameralar açıldı ve parkın bir kenarında da oturmuş 3 tane kadın çekirdek çitliyordu. Çocukları da parkta oynuyor. "Çok geçmiş olsun" dediler bana. Dedim sadece bana değil hepimizinkine geçmiş olsun. O benim çocuğuma gelmedi. O, çocuk, diye geldi. Benim olduğunun farkında değildi ki Benimki seninki onunki . Hiç fark etmez. Ben eğer o parkta Su yerine başka bir çocuğa bu hareketin yapıldığını görseydim, çünkü adamın vücut hareketlerinden ve çocuğun vücut hareketlerinden olan şeyin manasız olduğu çok belli. Bu benim çocuğuma değil başka birinin çocuğuna olsaydı da ben bunu yapardım. Parkta ben bir adamın, bir çocuğun fotoğrafını zorla çekmeye çalıştığını görsem "Arkadaş sen kimsin ?N'apıyorsun? Çocuğum sen bu abiyi tanıyor musun? Nerde senin çocuğun? Yok! Senin parkta ne işin var? Sen bir çocukla gelmediysen eğer parkta ne işin var. Orası çocuk parkı"

dedi.

Programın sunucularından Gülşen Yüksel, "Bankta oturanların da çekirdek çitleyip, geçmiş olsun demesi"ne dikkat çekerken Pınar Altuğ sözlerine şöyle devam etti.

"Bana dokunmayan yılan bin yaşasın. Çok korkunç bir şey. Bana geçmiş olsun diyor. Benimle ne alakası var konunun?"

Programın diğer sunucusu Müge Dağıstanlı ise,

"Bugün Türkiye'de evlerinin önünde bisikletine binerken alınan, 'gel sana şeker vereceğim' diye kandırılan, parktan toplanan çocukların günlerce izini sürdükten sonra, bazılarının korkunç sonlarını okuyoruz dinliyoruz."

diyerek Türkiye'de çocuk istismarı konusuna dikkat çekti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin