İnanç Konukçu Vurgun dizisi kadrosunda!

Behzat Ç. dizisinde canlandırdığı Hayalet karakteri ile izleyenlerin gönlüne taht kuran İnanç Konukçu yeni dizi Vurgun'un kadrosuna dahil oldu!

Nurşah
03 Aralık 2018 - 17:06
Magazin

Erkan Petekkaya'nın merakla beklenen dizisi Vurgun'un oyuncu kadrosu giderek belirginleşiyor. Hazırlıkları son sürat devam eden dizinin kadrosuna son katılan isim ise İnanç Konukçu oldu!

18-12/03/inanc-konukcu-vurgun.jpg

Behzat Ç.'nin Hayalet'i Vurgun dizisinde!

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre, Vurgun dizisi oyuncu kadrosunun yeni ismi İnanç Konukçu oldu. 33 yaşındaki başarılı oyuncu geçtiğimiz senelerde Star Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkan Behzat Ç. dizisinde rol almış ve izleyenlerin büyük bir beğenisini kazanmıştı. Dizide Hayalet karakterini canlandıran başarılı oyuncu, Vurgun dizisinde de Erkan Petekkaya'nın en yakın arkadaşı Kayhan rolü ile karşımıza çıkacak...

 18-12/03/mehmet-bozdogan-cukur.jpg

Ayrıca geçtiğimiz sezon Show Tv ekranlarında yayınlanan Çukur dizisine Serdar karakteri ile konuk olan Mehmet Bozdoğan'ın da Vurgun dizisi kadrosuna katıldığı söyleniyor. Deniz Çakır, Emre Kınay ve Erkan Petekkaya gibi sevilen isimleri bir araya getiren dizi ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin