Titans 1. sezon 9. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

Hawk ve Dove geri dönüyor. Titans'ın yeni bölümünde ikilinin geçmişine gidiyoruz. Titans 1. sezon 9. bölüm detayları...

DC Universe dijital yayın platformunun ilgiyle takip edilen dizisi "Titans"ın ilk sezon serüveni sürüyor. Dizi, son olarak "Donna Troy" isimli sezonun sekizinci bölümüyle izleyiciyle buluştu.

TITANS 1. SEZON 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dick Grayson, Rachel'ın annesine kavuşması sonrasında grupla yolları ayırır ve Robin kostümünü bırakması sonrasında yeni kimlik arayışı sürecinde eski arkadaşı Donna Troy'un yanına gider.

Dick dışında kalanlar Rachel'ın annesinin Ohio'daki evine yerleşmek için trenle yola çıkarlar. Ancak Illionis'de polislere saldırmasından dolayı aranan Kory'nin ihbar edilmesiyle yolculuk sıkıntılı bir hal alır.

Geçmiş bölümlerde Grayson'ın Kory ile birlikte bulduğu ve dilini çözemedikleri mektubu gören Donna Troy bu konuda Grayson'a yardımcı olur. Sümerce kırması yüzyıllardır kayıp olan alfabeye sahip dilde yazılanları çözen Donna, bu mektubun Kory için bir hedef tanıtımı olduğunu ortaya koyar. Ancak Kory ile ilgili öğrendikleri gerçek korkutucudur.

Bu esnada Rachel, beyni hasar gören Kory'e yardım etmeye karar verir. Onu iyileştirebileceğini söyleyen Rachel böylelikle kendisi için tehlike oluşturabilecek Kory'nin anılarını da geri getirebilecektir.

TITANS 1. SEZON 9. BÖLÜM NE ZAMAN?

Akiva Goldsman, Geoff Johns, Greg Berlanti üçlüsünün kaleminden çıkan Titans'ın yeni bölümü "Hank and Dawn" 07 Aralık Cuma günü DC Universe platformundaki yerini alacak.

18-12/03/titans-1x09-foto4.jpg

Peki, yeni bölümde neler olacak?

TITANS 1. SEZON 9. BÖLÜM KONUSU

Titans'ın ikinci bölümüne konuk olan Hank Hall ve Dawn Granger yeni bölüm hikayesini sürükleyen karakterler olacak.

Hank Hall (Alan Ritchson) ve Dawn Granger'ın (Minka Kelly) ilişkilerinin geçmişine dönülecek bölümde, ikilinin tanışmalarıyla başlayan sürecin devamında geçmişlerinde yaşadıkları kayıpların ikiliyi nasıl yasa dışı kanun infazcısı Hawk ve Dove çifti haline getirdiği ortaya koyulacak.

18-12/03/titans-1x09-foto8.jpg

Bölümde Dawn'ın, Hank'in erkek kardeşi olarak bahsettiği ve orijinal Dove olarak bilinen Don Hall (Elliott Knight) karakteri de karşımıza çıkacak. Yayınlanan fragman Don'ın çizgi romandaki kaderinin diziye de yansıtılacağının ipuçlarını veriyor.

YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

18-12/03/titans-1x09-foto.jpg

18-12/03/titans-1x09-foto1.jpg

18-12/03/titans-1x09-foto2.jpg

18-12/03/titans-1x09-foto3.jpg

18-12/03/titans-1x09-foto5.jpg

18-12/03/titans-1x09-foto6.jpg

18-12/03/titans-1x09-foto7-1543847562.jpg

"Titans" 1. sezon 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin