Legacies 1. sezon 6. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

The CW kanalının The Vampire Diaries ve The Originals'ın izinden giden dizisi Legacies'in yeni bölümünde neler olacak?

The CW kanalının doğaüstü dizisi "Legacies" geride bıraktığımız hafta "Malivore" isimli sezonun beşinci bölümüyle ekranlara geldi.

LEGACIES 1. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bu haftaki bölüm okuldaki onur konseyinin seçimlerine sahne oldu. Yoğun bir seçim kampanyası yürüten Lizzie ve MG, bu yarışı Josie ve Kaleb'e karşı kaybettiler.

Rafael sürü liderliği için Jed ile girdiği mücadeleyi kazanırken; konseyin Landon'ın ayrılmasına yönelik verdiği karardan dolayı çok öfkelendi.

Landon ve Hope ikilisi bölümün büyük kısmını Landon'ın ne olduğuna dair uygulanan testle geçirirken; konseyden çıkan ayrılık kararı sonrasında Hope, Landon'ı annesini bulma konusunda yardım alabileceği New Orleans'a yolcu etti.

Alaric ve Dorian bıçağın peşindeki bir orman perisiyle ilgilendi. Orman perisi ölmeden önce bazı önemli bilgi ve sırları Dorian ile paylaştı.

LEGACIES 1. SEZON 5. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizinin beşinci bölümü izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.3 reyting oranı ve 1.01 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

İlk sezonu 16 bölümden oluşan dizi, yeni bölümüyle bir önceki bölüme kıyasla izleyici sayısında ufak bir kayıp yaşasa da yeni sezon onayı konusunda hala kuvvetli görünüyor.

18-12/04/legacies-1x06-foto3.jpg

LEGACIES 1. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN?

Legacies, Marguerite MacIntyre'ın senaryosunu kaleme alıp Geoff Shotz'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 6. bölümü "Mombie Dearest" ile 06 Aralık 2018 Perşembe akşamı The CW ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

LEGACIES 1. SEZON 6. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Lizzie (Jenny Boyd) ve Josie (Kaylee Bryant) hayatlarında farklı bir evreye girmek üzeredirler. İkili, uzun zamandır bekledikleri 16. yaş günü partileri için hazırlanırlarken Alaric (Matthew Davis) kendisini sıradaki doğaüstü varlıkla uğraşırken bulur. Üstelik bu kez kendisine çok yakın birisi: Josette "Jo" Laughlin (Jodi Lyn O'Keefe).

Penelope'un (Lulu Antariksa) son planı MG'ye (Quincy Fouse) büyük gününde Lizzie'yi etkileyebilmesi için son bir şans verir.

18-12/04/legacies-1x06-foto-1543879838.jpg

Bu arada beklenmedik bir ihanet Hope (Danielle Rose Russell) ve Rafael (Peyton Alex Smith) arasında tansiyonun yükselmesine neden olur.

LEGACIES 1. SEZON 6. BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

18-12/04/legacies-1x06-foto1.jpg

18-12/04/legacies-1x06-foto2.jpg

"Legacies" 1. sezon 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin