Chris Silber ve CBS TV Studios arasında yeni anlaşma!

NCIS: New Orleans yürütücü yapımcısı Chris Silber ile CBS TV Studios arasında iki senelik kapsamlı yeni bir sözleşme imzalandı.

Volkan Küçükel
31 Mart 2017 - 01:43
Gündem

NCIS: New Orleans yürütücü yapımcısı Chris Silber ile CBS TV Studios arasında iki senelik kapsamlı yeni bir sözleşme imzalandı.

Hatırlanacağı üzere CBS TV Studios'un arkasında olduğu CBS'in suç draması NCIS: New Orleans geçtiğimiz günlerde resmi dördüncü sezon onayını kapmıştı.

NCIS: NEW ORLEANS'TA DEVAM EDECEK

Taraflar arasında gerçekleşen bu yeni sözleşme doğrultusunda; Silber, NCIS: New Orleans dizisindeki görevine aynen devam edecek ve yürütücü yapımcı/showrunner sıfatıyla Brad Kern ile birlikte çalışmasını sürdürecek.

17-03/31/chris-silber.jpg

Bu görevinin yanında yapım şirketi için yeni projeler üretme konusunda da farklı bir kanaldan çalışmalarına devam edecek.

Kariyerine oyun yazarı olarak başlayan Silber on seneyi aşkın bir süredir CBS çatısı altında çalışmakta.

SILBER'IN KARİYERİNDEKİ DİZİLER

2005-2007 seneleri arasında NCIS: Naval Criminal Investigative Service'in yazar ekibinde çalışarak televizyon kariyerinde ilerlemeye başlayan Silber; NCIS'e 2013 yılında yürütücü yapımcı olarak geri dönüşü ve 2015 yılında NCIS: New Orleans'a geçişinden önce kanalın diğer dizileri Cold Case, CSI: NY ve Elementary ekibi içinde de çalışmalarda bulunmuştu.

17-03/31/ncis-new-orleans.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin