Şafak Sezer ve Mehmet Ali Erbil'den Türk Malı Balya dizisi geliyor

Türkiye'nin iki ünlü komedyeni Şafak Sezer ve Mehmet Ali Erbil Star TV'de yayınlanacak Türk Malı Balya dizisiyle ekranlara geri dönüyor.

Sibel Karagöl
30 Mart 2017 - 23:43
Gündem

Yaz sezonu yayınlanması düşünülen Türk Malı Yeni Balya dizisinin başrolleri belli oldu. Mehmet Ali Erbil ve Şafak Sezer'i kadrosuna alan yeni dizi Türk Malı Yeni Balya, Star Tv'de yayın hayatına başlayacak.

 17-03/30/mbk.jpg

Dizinin oyuncu kadorusu için hazırlıklara şimdiden başlayan dizinin bir sit-com olduğu duyuruldu. Senaryosunu Tayfun Güneyer’in yazacağı ve yönetmenliğini ise Jale Atabey’in üstlendiği dizi Türkiye'nin iki komedyenini bir araya getirmeyi başardı.

 17-03/30/s-1490906432.jpg

Bilindiği üzere Şafak Sezer'in üstlendiği "Maskeli Beşler" serisinin Kıbrıs filminde ekipte Mehmet Ali Erbil de yer almış ve film büyük beğeni toplamıştı. 

17-03/30/mehmetalierbilkibris.jpg

Daha önce Şafak Sezer'in başrolünde yer aldığı Kuzu Ailesi'nin eğlenceli hayat hikayesini konu alan Türk Malı dizisinin devam dizisi niteliğinde olacak projede, uzun süredir ekranlardan uzak olan  Mehmet Erbil'in de yer alması Türk Malı Yeni Balya'nın yaza damgasını vuracağının sinyallerini verdi.

17-03/30/tm-1490906460.jpg

Yapımcılığını Süreç Film üstlendiği dizinin çekimlerinin Nisan ayında başlayacağı dizinin Haziran ayında izleyici karşısında olması bekleniyor.

17-03/30/tm3.jpg

Aile komedisi tarzında çekilecek olan dizinin ekran samimi karakterlerin eğlenceli öykülerini başındakilere yansıtacak. Dizinin konusu hakkında detaylar ilerleyen günlerde yayında olacak. Çok yakında Star TV ekranlarında başlayacak olan dizi ile ilgili tanıtım fragmanı ve detaylar için sitemizi takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin