Chuck'ın Devon Woodcomb'ı Ryan McPartlin yeni dizisini buldu!

Ryan McPartlin, Marc Cherry tarafından hazırlanan ve ABC kanalı tarafından pilot bölüm siparişi verilen henüz ismi netleşmeyen dizi projesinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Volkan Küçükel
07 Şubat 2017 - 16:30
Gündem

Chuck'ın Devon Woodcomb'ı Ryan McPartlin yeni dizi projesini buldu!

Ryan McPartlin (Chuck), ABC Studios yapımcılığında Marc Cherry tarafından hazırlanan ve ABC kanalı tarafından pilot bölüm siparişi verilen henüz ismi netleşmeyen dizi projesinin oyuncu kadrosuna katıldı.

DİZİNİN KONUSU

Reba McEntire'ı şerif Ruby Adair karakteriyle izleyeceğimiz dizinin konusu ise kısaca şöyle: Küçük bir kasaba olan Oxblood, KY'de 04 Temmuz Amerikan Bağımsızlık Günü geçit töreninde şüpheli bir terör eylemi gerçekleşir. FBI, davayı araştırması için Orta Doğu kökenli kendini beğenmiş genç bir ajanı bölgeye gönderir. Genç ajan ve kasabanın şerifi karanlık sırları ortaya çıkarmak için birlikte çalışmaya başlayacaktır.

MCPARTLIN'IN KARAKTERİ

Peki McPartlin'i dizide nasıl bir rolde göreceğiz?

Aktör dizide Oxblood'un iyi giyimli ve yakışıklı belediye başkanı Valentine French karakterine hayat verecek.

17-02/07/marc-cherry.jpg

AKTÖRÜN DİZİ KARİYERİ

42 yaşındaki aktörü özellikle NBC'nin unutulmaz dizilerinden Chuck'ta canlandırdığı Devon 'Captain Awesome' Woodcomb karakteriyle hatırlayabiliriz.

McPartlin son dönemde Marc Cherry'nin bir başka dizisi Devious Maids'te (Kyle) de rol almıştı. Hart of Dixie (Carter Covington), CSI Miami (Josh Avery) ve Fuller House (Tyler) aktörün konuk oyuncu olarak rol aldığı dizilerden bazıları.

DİZİNİN MUTFAĞINDA KİMLER VAR?

Cherry, pilot bölüm senaryosunu kaleme aldığı projede ayrıca McEntire ve Sabrina Wind ie birlikte yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Mindy Schultheis ve Michael Hanel yapımcı kadrosundaki diğer isimler.

'Ryan McPartlin - Chuck'

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin