Stranger Things 2. sezonda Barb'ın akıbeti!

Super Bowl gecesi esnasında "Tüm dünya baş aşağı olacak" mesajıyla ikinci sezondan ilk görüntüleri sunan dizinin yeni sezonunda en çok merak edilen konulardan birisi Barb'ın durumu!

Volkan Küçükel
07 Şubat 2017 - 16:51
Gündem

Netflix'in ilk sezonuyla dikkat çeken ve kendisine sıkı bir fan kitlesi edinen dizisi Stranger Things'in ikinci sezonuyla ilgili resmi fragmanın yayınlanmasıyla birlikte yeni sezon heyecanımız biraz daha arttı.

Super Bowl gecesi esnasında "Tüm dünya baş aşağı olacak!" mesajıyla ikinci sezondan ilk görüntüleri sunan dizinin yeni sezonunda en çok merak edilen konulardan birisi Barb'ın durumu!

BARB ÖLDÜ MÜ?

Barb hayatta mı? İkinci sezonda Barb'ı görebilecek miyiz, göreceksek ne şekilde göreceğiz? İşte akıllardaki bu sorularla ilgili yapımcı Shawn Levy'nin çok net cevapları var. Ancak bu cevaplar Barb karakterini sevenleri biraz üzecek gibi!

Shawn Levy, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Barb'ın kesinlikle öldüğünü, bundan geri dönüş olmayacağını belirtirken; "Onun anıları ve Barb için adalet arayışları ikinci sezonun bir parçası olacak" ifadesini kullandı.

17-02/07/barb.jpg

Ayrıca Barb'ın ölmüş olması, karaktere hayat veren Shannon Purser'ı dizinin herhangi bir noktasında bir daha göremeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Ne de olsa bütün olan bitenden sonra, Hawkins, Indiana'da hala tuhaf şeyler var!

Yeni sezonu bekleyenler için Shawn Levy son olarak şunu ekliyor: "Demogorgon yok edildi, kötülük değil!"

'STRANGER THINGS' 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Paul Reiser, Linnea Berthelsen ve Sean Astin gibi isimleri oyuncu kadrosuna katan Stranger Things, yeni sezonuyla Cadılar Bayramı yani 31 Ekim tarihinde izleyicileriyle buluşacak.

'Stranger Things' 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin