Ewan McGregor, Fargo 3. sezonda rol alacak

McGregor dizide bir değil iki rolde görev alacak!

Berfu Özlen
07 Şubat 2017 - 17:47
Magazin

3. Sezonunda Fargo, büyük bir casting atılımı yaparak, ünlü aktör Ewan McGregor'u kadrosuna dahil etti. McGregor dizide "ikiz" olmayan iki kardeşi oynayacak.

Karakterlerin ikiz olmaması çok daha önemli ve teknik olarak daha zor olacak. McGregor birbirinden tamamen farklı Ray ve Emmit kardeşleri canlandıracak. Emmit başarılı bir iş adamıyken, Ray zavallı bir karakter olacak. 

Makyaj ve Ses dersleri şart!

Rolün hakkını vermek için McGregor makyaj ile görünüşünü değiştirmek ve ses dersleri almak zorunda olacak.Konu ile ilgili McGregor; "İki kardeşi oynuyorum. Bu yüzden biraz protez makyaj kullanmamız gerekecek. İkiz olmadıkları için, dış görünüşleri tamamen farklı. Rolleri canlandırırken aynı zamanda farklı konuşma sesi de ayarlamam lazım. Bu biraz zor ama çok eğlenceli" dedi.

2. sezonun 70'lerde geçmesinin aksine, 3. sezon 2010'da geçiyor olacak ve karakterlerin çoğu yeni karakterler olacak. 

Fargo'nun 3. sezonunun Nisan ortalarında yayınlanması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin