Fox'un yeni dizisi Kırlangıç Fırtınası konusu

Fox TV ekranlarından yayınlanacak olan Kırlangıç Fırtınası dizisi hakkında detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
07 Şubat 2017 - 19:00
Gündem

Yapımcılığını Limon Film'in yaptığı, başrollerinde ise Emel Çölgeçen, Fikret Kuşkan ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun yer aldığı Kırlangıç Fırtınası'nı çok yakında FOX ekranlarından izleyicisiyle buluşacak.

17-02/07/k2.jpg

Dizinin senaryosu, Karagül dizisinin senaristi olarak yıldızı parlayan Erkan Birgören kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Emine Fulya Yavuzoğlu oturuyor. Dünyaca ünlü aşk filmi 'Aşk ve Gurur'un aynı adlı yerli uyarlaması olacak dizinin çekimlerine Ürgüp'de başlandı.

Kırlangıç Fırtınası Konusu

Ülfet, aşık olduğu adamdan evlilik dışı bebek sahibi olmuştur. Yollar onu bir şekilde ayırınca çaresizce ortada kalır. Bu sırada Kudret’in eşi de hamile hamiledir. Kudret, kardeşi Ülfet'e yardım etmek için bir çözüm bulur. Kız kardeşinin bebeğini sahiplenerek kendi çocuğunun yanına koyan Kudret, herkese ikiz çocuklarının olduğunu duyurur. Ve hikaye başlar.

17-02/07/k1.jpg

Bu iki çocuk Şahin ve Yusuf kardeş gibi büyürler, Kudret ise hangisinin öz çocuğu olduğnu bilmemektedir.  Doğumu yaptıran Fikret Ana ise yıllardır tuttuğu bu sır ile yaşarken, Ülfet çocuğunu öğrenmek ve onu geri kazanmaya karar verir. Yıllar sonra evladını isteyen Ülfet, evladını tekrardan kazanabilecek midir?

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin