Çiğdem Selışık Onat, Erdal Beşikçioğlu'nun Hamlet dizisinde!

Hamlet dizisinin kadrosuna yeni isim katıldı.

Merve Mutlu
10 Şubat 2021 - 14:47
Gündem

Hafızalara Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesi nedeniyle 30 TV kanalında birden eşzamanlı olarak #özgecaniçin yazısı ile logo dahi kullanmadan ekran karartma yaptırması ile kazınan Filli Boya'nın eski sahibi Gözde Akpınar tarafından kurulan Gain Medya'nın bir projesi daha belli olmuş ve Hamlet adındaki bu proje heyecan yaratmıştı. Projenin kadrosuna ünlü isimler katılmaya devam ediyor.

21-02/10/igdem-selisik.jpg

Başrolünde, birçok başarılı projede yer alan ve özellikle Behzat Ç. dizisi ile fenomenleşen Erdal Beşikçioğlu'nun yer alacağı haberi ile heyecanlandıran diziye, başrolde eşlik etmek üzere Elit İşcan da katılmıştı. Ahmet Rıfat Şungar'ın da kadrosuna dahil olduğu dikkat çeken projeye katılan bir diğer isim de başarılı projelerin sevilen ismi Çiğdem Selışık Onat oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin