Merve Mutlu
10 Şubat 2021 - 14:57
Gündem

Show TV ekranlarında yayınlanan ve fenomen haline dönüşen Çukur dizisinin merakla beklenen final haberi, dizinin Aliço'su Rıza Kocaoğlu tarafından doğrulandı. 4 sezondur yayın hayatına devam eden dizi için geri sayım başladı. 

21-02/10/ukur.jpg

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı; Hazal Subaşı, Damla Sönmez, Barış Arduç gibi isimleri son sezonda kadrosuna dahil eden Çukur dizisine geçtiğimiz sezon usta oyuncu Meral Çetinkaya, İrem Sak ve Nejat İşler gibi isimler de katılmıştı. Yeni oyuncuların birçoğunun ayrıldığı dizide en son Erdenetlerce Afganistan'a götürülen Yamaç kim olduğunu dahi unuturken, Efsun da bir pavyonda zorla çalıştırılmaya başladı. Kızını doğuran Efsun'un acı çektiği, Aliço ve Emmi'nin Yamaç'a kim olduğunu hatırlatmaya çalıştığı dizide yaşanan 2 yıllık zaman atlaması, dizinin finaline yaklaştığını da hatırlatmış oldu.

Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu açıkladı: 13 bölüm sonra final...

21-02/10/ukur-final.jpg

Final haberleri ilk çıktığında 125. bölümde ekranlara veda edeceği açıklanan dizinin finali ertelenmişti. Dizide Aliço'yu canlandıran Rıza Kocaoğlu da yaptığı son açıklamada, son 13 bölümü çektiklerini söyledi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin