Reha Özcan Mucize Doktor'dan ayrılıyor!

Mucize Doktor'un başrolü diziden ayrılıyor.

Merve Mutlu
10 Şubat 2021 - 17:26
Gündem

Fox ekranlarında yayınlanan ve The Good Doctor adlı yabancı diziden uyarlanarak izleyici ile buluşan Mucize Doktor dizisi yayın hayatına tam gaz devam ediyor. Taner Ölmez, Onur Tuna, Hazal Türeasan, Sinem Ünsal, Murat Aygen ve Reha Özcan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde bir ayrılık yaşanacak.

21-02/10/mucize.png

Seda Bakan ve Korhan Herduran’ın hikayeden çıkmasının ardından hikayeye Ezo karakteriyle Ezgi Asaroğlu ve Ezo'nun annesi Vuslat karakteri ile Zerrin Tekindor dahil olmuştu. 

Reha Özcan Mucize Doktor'dan ayrılıyor!

21-02/10/mucize-doktor.png

Reha Özcan’ın canlandırdığı Adil karakterinin hikayeden ayrılacağı biliniyordu ve o ayrılık iddiaları doğru çıktı. Reha Özcan’ın 49. bölüm itibariyle diziye veda etmesi bekleniyor. Adil’in gidişi en çok da onu baba olarak gören Ali Vefa’yı sarsacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin