Çılgın Bediş'in başrolleri Yonca Evcimik ve Cenk Torun yeniden bir araya geldi!

Efsane dizi Çılgın Bediş'in başrol oyuncuları yıllar sonra aynı karede! İşte detaylar..

Merve Mutlu
15 Şubat 2019 - 10:47
Magazin

90'lı yılların efsane dizisi Çılgın Bediş, yayınlanmadığı dönemde de kalplerdeki yerini korumaya devam etti. Ayşen Gruda, Yonca Evcimik, Dolunay Soysert, Cenk Torun, Gülçin Hatıhan, Selma Sonat, Ayten Uncuoğlu, Zeynep Kaçar gibi başarılı isimlerin kadrosunda olduğu Çılgın Bediş dizisinin başrol oyuncuları yıllar sonra bir araya geldi. 

Çılgın Bediş dizisinde Bediş'i canlandıran Yonca Evcimik ve Oktay karakterine hayat veren Cenk Torun 23 yıl sonra bir araya geldi.

19-02/15/cenk.png

Hürriyet Kelebek'ten ‘Serhat’la Kayıttayız’ programında buluşan ikili, Sevgililer Gününe özel olarak eski günleri andılar. 

Yonca Evcimik, “Yıllara rüşvet verdik; bize hiç dokunmuyor. Cenk de hiç değişmemiş maşallah. Zaten estetik yaptırsa anında anlardım” diye konuştu. Cenk Torun da “O dönem birbirinize karşı bir şey hissettiniz mi?” sorusuna “Hayır, gözümüz işten başka bir şey görmedi” yanıtını verdi.

19-02/15/screenshot_1.png

Oyuncu ve şarkıcı Yonca Evcimik, "Sevgililer gününe özel Bediş ve Oktay 2019" notuyla sosyal medya paylaşımı yaparak sevenlerine duyurdu. 

19-02/15/screenshot_2-1550218016.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin