Vurgun yeni bölümde neler olacak? Vurgun 3. bölümüyle heyecanı artırmaya geliyor!

Vurgun dizisi yeni bölümüyle yine izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Vurgun'un 3. bölümünde neler olacak? İşte detaylar..

Merve Mutlu
15 Şubat 2019 - 11:23
Yeni Bölüm

Başrollerinde Deniz Çakır, Erkan Petekkaya, Begüm Birgören ve Emre Kınay'ın yer aldığı Vurgun dizisinin yayınlanan her bölümü, izleyicilerden tam not alıyor. Fox'un yeni ve iddialı dizisi Vurgun'un 3. bölümü de merakla beklenmeye başladı.

Vurgun dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandığı anda dizi hakkında da merak edilenler arttı. İşte yeni bölümde yaşanacaklar.. 

19-02/15/vurgun.png

Vurgun yeni bölümde neler olacak?

Vurgun dizisinin son bölümünde: Kemal Vardar, eski eşi olan Reyhan'dan hesap soruyor, en yakın arkadaşı ile nasıl evlendiğini anlamaya çalışıyordu. Reyhan'ın ne cevap vereceğinin merak edildiği 3. bölümden ilk fragman geldi. Kemal bir yandan gerçekleri duymak ve anlamak isterken, diğer yandan da Reyhan ve Vedat'ın sakladıkları sırlardan korkmaya başlıyor.

19-02/15/kerem.png

Kemal'in aslında en büyük acısı, oğlu Kerem'in kendisini tanımaması ve Vedat'ı babası olarak bilmesidir. Vurgun 3. bölümde Kerem, kendisine oğlum diyen Kemal'e "Niye oğlum diyorsunuz bana? Ben sizin oğlunuz değilim." cümleleriyle Kemal'e bir darbe daha vuruyor. 

19-02/15/vur.png

Diğer yandan Reyhan da acı çektiğini bildiği eski kocası Kemal'in yanında olması için, onun hemşireliğini yapan Asya'ya adeta yalvaracak. Kemal'in hüznüne dayanamayan Reyhan, acılarını dindirmesi için sevdiği adamı Asya'ya emanet edecek. 

19-02/15/vedat.png

Vedat ise Asya'nın bildiği 2 sırrı için kadının peşine düşecek. Asya'nın bildiğini düşündüğü ve bilinmesini istemediği sırlar için "Hatırlatırlar" diyerek kafaları karıştıran Vedat, Asya'nın peşinde olmaya bir süre daha devam edecek. Kemal'in artık elinde silahla Vedat'ın peşine düşeceği görülürken, Kemal'in en yakın dostu Reyhan'ı çok kötü şeyler olacağı konusunda uyaracak. 

Vedat'ın sırlarını koruma mücadelesi, Asya'nın kendi sırrıyla mücadele etme çabası, Reyhan'ın içine atmak zorunda olduğu acısı ve Kemal'in olan biteni anlamak için herkesin tek tek peşine düşmesi ile heyecanın zirveye ulaşacağı Vurgun yeni bölüm, çarşamba akşamı ekranlarda olacak. 

Vurgun 3. bölüm fragmanı yayında:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin