Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul'dan ayrılıyor iddiaları gündemi karıştırdı!

Diriliş Ertuğrul dizisinin başarılı oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın sezon sonunda diziden ayrılacağına ilişkin iddialar gündeme bomba gibi düştü!

Nurşah
15 Şubat 2019 - 12:18
Gündem

TRT 1 ekranlarında beş sezondur izleyici karşısına çıkan Diriliş Ertuğrul'da başrolde yer alan Engin Altan Düzyatan'ın diziden ayrılacağına ilişkin ortaya atılan iddialar hayranları arasında şaşkınlıkla karşılandı. İşte o iddiaların detayları...

19-02/15/engin-altan-duzyatan-dirilis-ertugrul-dizisinden-ayriliyor.jpg

Engin Altan Düzyatan diziden ayrılıyor mu?

Televizyongazetesi'nde yer alan habere göre Engin Altan Düzyatan sezon sonunda Diriliş Ertuğrul'dan ayrılacak. Ertuğrul Gazi karakterini canlandıran Düzyatan sezon finalinde hikaye gereği ölecek.

TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Osman adı ile, Osmanlı'nın kuruluşunu anlatarak yoluna devam edecek. Yani iddialara göre; yeni sezonda kadroda Engin Altan Düzyatan yer almayacak.

Osman Gazi karakteri için düşünülen kişi ise ekranların sevilen yüzü Burak Özçivit. Sezon başından beri Diriliş Osman ile gündeme gelen başarılı oyuncunun saçlarını ve sakallarını uzatması da, dizinin takipçileri tarafından bu rol için hazırlık olarak algılanmıştı.

Diriliş Ertuğrul ve Engin Altan Düzyatan cephesinden henüz konu ile ilgili bir açıklama gelmedi. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin