Kuzgun 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde Meryem Kuzgun'u tanıyor!

Star Tv ekranlarının yeni dizisi Kuzgun 2. bölüm fragmanı ile izleyici karşısına çıktı Yeni bölümde Meryem oğlu Kuzgun'u tanıyor!

Nurşah
15 Şubat 2019 - 10:13
Yeni Bölüm

Ay Yapım imzası taşıyan Kuzgun 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Başrollerinde Barış Arduç ve Burcu Biricik'in yer aldığı sevilen dizi geçtiğimiz çarşamba günü ekrana gelen ilk bölümü ile izleyicinin beğenisini kazanmıştı. Yeni bölümde Meryem Kuzgun'u tanıyor!

Kuzgun 2. bölüm fragmanı

 

Kuzgun yeni bölümde neler olacak?

Yıllar sonra Dila ile karşılaşan Kuzgun, kendisini hiç beklemediği olayların içerisinde buluyor ve soluğu İstanbul'da alıyor. Dila'nın kendisini tanımasının ardından eski sokaklarına taşınıyor. Seneler önce terk etmek zorunda kaldığı oğlunun yasını tutan Meryem ise, yeni komşularının Kuzgun olduğunu anlıyor. Kuzgun'un bu duruma ne tepki vereceğini ise yeni bölümde öğreneceğiz.

19-02/15/kuzgun-2-bolum-1550214232.jpg

Diğer cephede ise Dila seneler sonra bulduğu ve özlemini çektiği Kuzgun ile arayı kapatmaya çalışıyor fakat Kuzgun temkinli davranmakta ve uzak durmakta ısrar ediyor... Dila'nın abisi Ali de Kuzgun'un intikam almak için yanlarına geldiğini ve ondan uzak durmaları gerektiğini söylüyor. Yeni bölümde oldukça dikkat çekici sahneler bizleri bekliyor. Kuzgun merakla beklenen 2. bölümü ile 20 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00'de Star Tv'de izleyici karşısında olacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin