Çin dizisi The Rational Life 1. sezonuyla Netflix'te! Konusu, fragmanı

Çin yapımı romantik drama "The Rational Life" 1. sezonuyla Netflix'te yayınlandı. The Rational Life konusu, fragmanı, oyuncuları...

30'lu yaşlarında bir kadın kendini kimsenin sözüne emanet etmez. Yani iş dünyasında kadınlar sadece ikinci planda olmayı hak ederler ve zirveye ulaşacak kadar bağımsız olamazlar, gerçekten öyle mi?

Netflix'in, 30'lu yaşlarındaki bir kadının kariyerinde yükselmeye çalışırken iş yerinin rekabetçi ortamıyla, bir aşk üçgeniyle ve dırdırcı annesiyle baş etmek zorunda kalmasını konu edinen Çin yapımı romantik draması "The Rational Life" 1. sezonuyla yayınlandı.

Hsu Fu Chun'un yönetmenliğini üstlenip; Chen Tong ve Long Xiao Shan ikilisinin senaryoyu kaleme aldığı dizinin sezonu tam 35 bölümden oluşuyor!

Bölümlerin süreleri 45 ile 48 dakika arasına değişmekte.

İlk olarak bu ylın Mart ayı içinde Çin'de Mango TV'de izleyiciyle buluşmaya başlayan dizi, Netflix ile uluslararası izleyicinin karşısına çıkmış oluyor.

"THE RATIONAL LIFE" KONUSU

The Rational Life'ın konusuna biraz daha detaylı bir şekilde bakalım:

21-06/20/the_rational_life_poster.jpeg

30'lu yaşlarını yaşamaya başlarken bir yandan kariyerindeki basamakları aşmaya çalışan Shen Ruo Xin iş yerindeki haksız uygulamalara karşı çıkmaktadır. Kahramanımız bir süre sonra güvenilir asistanı ve uygun bir bekar olan patronu arasında kalır.

Şimdiye kadar her zaman duygu yerine mantığı seçen Shen Ruo Xin kalbinin sesini dinleyip kendinden küçük bir erkekle romantizmin peşinde koşacak kadar cesur mu olacak yoksa toplumun kendisine dikte ettiği adamla mı evlenecek?

Başrollerde Qin Lan (Shen Ruo Xin) ve Dylan Wang (QI Xiao) ikilisini izlediğimiz dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Li Zonghan, Bao Wenjing, Pan Hong, Chen Pengwanli, Lin Xinyi, Kang Kang, Wei Yibo, He Bin gibi isimler yer alıyor.

21-06/20/the-rational-life-foto.jpeg

THE RATIONAL LIFE 2. SEZON GELECEK Mİ?

Olumlu eleştiriler ve puanlamalar alan The Rational Life'ın yeni bir sezonunun gelip gelmeyeceğine dair bilgilendirme önümüzdeki haftalarda gelecek.

"The Rational Life" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin