Netflix'in sıra dışı komedi dizisi So Not Worth It başladı! So Not Worth It nasıl bir dizi?

Güney Kore yapımı komedi dizisi "So Not Worth It" 1. sezon bölümleri ile Netflix kütüphanesine eklendi. Detaylar...

Dünyanın her yerinden gençler Seul Uluslararası Daehan Üniversitesi Yurdu'nda. Dünya gençlerinin günlük komik hayatlarına tanıklık etmeye hazır mısınız?

NETFLIX'TEN GÜNEY KORE KOMEDİSİ: SO NOT WORTH IT

Nonstop ve Highkick! yaratıcılarının elinden çıkan Güney Kore yapımı komedi dizisi "So Not Worth It" 1. sezon bölümleri ile Netflix kütüphanesine eklendi.

Peki, So Not Worth It nasıl bir dizi? Konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar...

Aşk ve dostluk için bir araya gelen yeni arkadaşların hikayesini konu edinen So Not Worth It dizisi 18 Haziran 2020 Cuma günü itibarıyla izleyiciyle buluşmaya başladı.

21-06/20/so-not-worth-it-dizisi.jpeg

"SO NOT WORTH IT" KONUSU

Kore'de dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilere kapılarını açan renkli Seul Uluslararası Daehan Üniversitesi Yurdu'nun yepyeni dostluklara, aşklara ve maceralara ev sahipliği yapmasını konu edinen yapımın sezonu 12 bölümden oluşuyor.

Bölüm süreleri 30 ile 35 dakika arasında değişiyor.

Mystic Story yapımcılığında hazırlanan So Not Worth It'in açılış bölümünde Se-wan tarafından kandırılan Jamie, onun telefonunu kırdığını sanar ve masrafı karşılayacağına dair söz verir. Hyun-min ise yurda yerleşme fırsatını kaçırmaz.

Dizinin oyuncu kadrosunda Park Se-wan (Se-wan), Shin Hyun-seung (Jamie), Choi Young-jae (Sam), Minnie (Minnie), Han Hyun-min (Hyun-min), Carson Allen (Carson) gibi isimler yer alıyor.

21-06/20/so-not-worth-it-poster.jpeg

Seo Eun-jung & Baek Ji-hyun ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunu ise Kwon Ik-joon ve Kim Jung-sik ikilisi paylaşıyor.

"So Not Worth It" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin