City On A Hill dizisinde Kevin Bacon ve Aldis Hodge başrollerde!

Ben Affleck ve Matt Damon'ın yürütücü yapımcılığında hazırlanan Showtime'ın yeni dizisi City On A Hill'e Kevin Bacon ve Aldis Hodge ikilisi dahil oldu.

Volkan Küçükel
14 Kasım 2017 - 19:22
Gündem

Geçtiğimiz aylarda ilk haberini verdiğimiz Ben Affleck ve Matt Damon'ın yürütücü yapımcılığında hazırlanan Showtime'ın yeni dizisi "City On A Hill"in oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları başladı ve kadroya katılan ilk isimler duyuruldu.

CITY ON A HILL'İN OYUNCU KADROSU OLUŞMAYA BAŞLADI

Kevin Bacon (The Following) ve Aldis Hodge (Underground) ikilisi City on a Hill'e katılan ilk oyuncular oldular.

YÖNETMEN KOLTUĞUNDA DEĞİŞİKLİK

Ayrıca diziyi "tartışma yaratacak bir gerilim ve samimi bir aile draması" olarak nitelendirilen ve FX'in ödüllü dizisi The Americans'ın da pilot bölüm yönetmenliğini üstlenen Gavin O'Connor, çıkış aşamasında dizinin yönetmeni olarak duyurulsa da Suicide Squad 2 projesine dahil olmasının ardından City on a Hill'den çekilmek durumunda kaldı.

O'Connor'ın yerine Michael Cuesta (Homeland, American Assassin) pilot bölüm yönetmeni ve yürütücü yapımcı olarak kadroya dahil oldu.

17-11/14/city-on-a-hill.jpg

"CITY ON A HILL" KONUSU

Çıkış noktası Ben Affleck ve Chuck MacLean (Boston Strangler) ikilisinin orijinal fikrine dayanan; senaryosunu MacLean'in kaleme aldığı ve "Boston Mucizesi" olarak bilinen olayı çevreleyen gerçek hayat gelişmelerinin etrafında toplanacak dizinin hikayesi; her şey aniden değişmeye başlamadan önce yerel kolluk kuvvetlerince cesaretlendirilen şiddetli suçluların kol gezdiği; yolsuzluk ve ırkçılığın yaygın olduğu 1990'lı senelerin başındaki Boston'da geçiyor.

Olaylar; Brooklyn'den gelen yeni fikirlerin yayılması için mücadele eden değişim yanlısı Afro-Amerikalı bir Bölge Savcısı Decourcy Ward (Hodge) ve doğru yoldan sapmasına rağmen kendisine hala saygı gösterilen tecrübeli bir FBI uzmanı Jackie Rhodes'in (Bacon) görünüşte mümkün olmayan ittifakı üzerine şekillenecek.

Charlestown'da zırhlı araba soyguncusu bir ailenin davasını ele alan ikilinin verdikleri mücadele giderek büyüyecek ve Boston genelinde ceza yargılama sistemini baştan aşağı değiştirecek gelişmelerin önünü açacaktır.

17-11/14/kevin-bacon.jpg

Showtime Networks CEO'su ve Başkanı David Nevins yeni dizi projelerine katılan Kevin Bacon'ı zekası ve gizemiyle oynadığı her role ışık saçan, yetenekli ve büyüleyici bir oyuncu, Aldis Hodge'yi ise Hollywood'un yükselen yeteneklerinden biri olarak nitelendirdi.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Affleck, Damon ve Jennifer Todd'un (Jason Bourne) bağlı olduğu Pearl Street ile IMG ortak yapımcılığında geliştirilen projede bu isimlere yapımcı kadrosunda Cuesta, Bacon ve James Mangold (Logan) eşlik ediyor.

Dizinin prodüksiyonuna bu senenin sonlarında Boston'da başlanması planlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin