Çizgi roman uyarlaması The Boys dizisi Frenchie'sini buldu!

Amazon'un merakla beklenen çizgi roman uyarlaması dizisi The Boys'un oyuncu kadrosuna Frenchie karakteriyle Tomer Capon da katıldı.

"The Boys"un savaşçıları çoğalıyor!

Dijital yayın platformu Amazon'un aynı isimdeki çizgi roman serisinden uyarlayarak doğrudan dizi onayını verdiği süper kahraman temalı "The Boys"un oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.

TOMER CAPON DA "THE BOYS"TA!

Popüler İsrail dizisi When Heroes Fly oyuncusu Tomer Capon dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan en yeni isim oldu.

18-06/26/tomer-capon-frenchie.jpg

THE BOYS DİZİSİNİN KONUSU

Garth Ennis (Preacher) ve Darick Robertson ikilisinin yaratıcısı olduğu çizgi roman serisinden Supernatural yaratıcısı/Timeless ortak yaratıcısı Eric Kripke tarafından uyarlanan The Boys'un hikayesi; süper kahramanların namlarını kötüye kullandığı bir evrende geçiyor. The Boys olarak bilinen bir grup ise bu yozlaşmış, yoldan çıkmış ve kötü emelleri olan süper kahramanları devirmek ve yola getirmek için mücadele etmektedir.

Peki, Capon'u dizide nasıl bir rolde göreceğiz?

Aktör, The Boys'un ne yapacağı pek kestirİlemeyen, görev düştüğünde merhametsiz bir savaşçı kimliğine bürünen, yaşamında kimseye bağlılığı bulunmayan Frenchie karakterine hayat verecek.

18-06/26/the-boys-frenchie-karakteri.jpg

THE BOYS OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Capon böylelikle Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Chace Crawford, Jesse T. Usher, Karen Fukuhara ve Nathan Mitchell gibi oyuncuların arasına ismini yazdırmış oldu.

18-06/26/the-boys-cizgi-roman-kapagi.jpg

33 yaşındaki İsrailli aktör bu yıl ilk kez düzenlenen ve dünyanın birçok bölgesinden uluslararası dizilerin yarıştığı "Canneseries Festivali"nden en iyi dizi ödülünü kazanarak dönen When Heroes Fly'ın başrol oyuncuları arasında bulunuyor. Oyuncuyu Netflix platformundan izlenebilen Fauda dizisinden de hatırlayabiliriz.

THE BOYS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Evan Goldberg ve Seth Rogen ikilisinin pilot bölüm yönetmen koltuğunda oturduğu, Sony Pictures TV Studios, Amazon ve Neal H. Moritz'in Original Films'i ortak yapımcılığında hazırlanan The Boys'un ilk sezonu 8 bölümden oluşacak. Dizinin 2019 senesi içinde izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin