Sıfır Bir 4. sezon 4. bölümde neler olacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Sıfır Bir 4. sezon 4. bölüm 28 Haziran Perşembe günü saat tam 19.01'de izleyicilerin beğenisine sunulacak! Merakla beklenen dizinin yeni bölümünde bizleri neler bekliyor? 4. bölüm fragmanı yayınlandı!

Nurşah
26 Haziran 2018 - 12:22
Yeni Bölüm

Son dönemlerin en başarılı internet dizileri arasında gösterilen yapım yeni sezon bölümleri ile heyecan ve eğlenceye kaldığı yerden devam ediyor. 26 Haziran 2018 Perşembe günü yayınlanacak Sıfır Bir 4. sezon 4. bölüm bizleri neler bekliyor?

18-06/26/sifir-bir-4-sezon-4-bolum.jpg

Sıfır Bir 4. sezon 4. bölümde neler olacak?

Blutv'nin bir internet fenomeni haline gelen sevilen dizisi geçtiğimiz hafta yine nefes kesen bir bölümü ile izleyicinin karşısına çıktı. Gerçekçi çekimleri ve heyecan dolu sahneleri ile her hafta izleyicilerine adeta bir aksiyon şöleni yaşatan dizinin bu bölümünde de oldukça ilgi çekici anlar yer alıyor...

Savaş ve arkadaşları bu bölümde uyuşturucu ve kadın ticaretine karşı başlattıkları mücadeleye kaldıkları yerden devam ediyorlar. Hapishanede işler iyice karışacağı bu bölümde Seyfigillerle olan savaşlarında, ekibi yine olaylı dakikalar bekliyor. Hapishanedeki ağalığı ve kurduğu sistemin sona ermesinden korkan Seyfi ve koğuş müdürü, Savaş ve ekibini öldürmek üzere plan yapıyor. Ciyo'yu berbere öldürtmek isterken, Savaş da karşı hamlede bulunuyor. 

Savaş ve arkadaşlarının yepyeni bir eylem planı ile izleyici karşısına çıkacağı heyecan dolu yeni bölüm 28 Haziran'da yayınlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin