Claws dizisi 4. ve final sezonu onayını aldı! Final sezonu detayları!

TNT'nin popüler dizisi Claws'ın kaderi belli oldu! Yayıncı kanal diziye 4. ve son sezon onayını verdi. Yeni sezon detayları...

"Claws" için yolun sonu göründü! TNT, üç sezonu deviren dramedi türündeki dizisi Claws'ın geleceğini netleştirdi.

CLAWS İLE SON BİR SEZON DAHA!

Yapılan açıklamaya göre Claws resmi 4. sezon onayını aldı. Ancak bu sezon aynı zamanda dizinin final sezonu niteliğini taşıyor.

Animal Kingdom ile birlikte kanalın devam etmekte olan orijinal senaryolu iki dizisinden biri olan Claws'ın ilk üç sezonu 10'ar bölümden oluşurken, tüm sezonlar yaz döneminde izleyiciyle buluştu.

19-10/02/claws-4-sezon-onayi.jpg

Final sezonunun bölüm sayısı ya da başlangıç tarihi konusunda henüz bir bilgi verilmedi.

TNT, TBS ve truTV Genel Müdürü Brett Weitz konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Claws geride kalan üç sezon boyunca hassas işlenmiş; ırk, sınıf, cinsiyet, yaş, cinsel yönelim gibi kültürel açıdan ilgili temaları saygın ve mizahi yönlerine değinip mükemmel hikaye anlatımı ile sundu" ifadelerini kullandı.

2017'de ekran macerasına başlayıp eleştirel övgüler ve sadık bir izleyici kitlesi kazanan Claws'ın hikayesi; Güney Florida'daki bir manikür - pedikür salonunda çalışan ve hepsi birbirinden oldukça farklı karakterlere sahip, sırlarla dolu beş kadının başından geçen olaylara, her birinin yaşamındaki iniş ve çıkışlara odaklanıyor.

19-10/02/claws-tnt.jpg

Claws'ın oyuncu kadrosunda Niecy Nash'e Carrie Preston, Judy Reyes, Karrueche Tran, Jenn Lyon, Kevin Rankin, Jason Antoon, Harold Perrineau ve Dean Norris gibi isimler eşlik ediyor.

Rashida Jones ve Will McCormack'ın Le Train Train'i ile Warner Horizon Scripted Television ortak yapımcılığında hazırlanan Claws'ın yürütücü yapımcı kadrosu Jones, McCormack, Janine Sherman Barrois, dizinin yaratıcısı Eliot Laurence ile showrunnerlar Sharon Lee Watson ve Emily Silver'dan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin