Çoban Yıldızı dizisinden iki büyük kayıp!

Perşembe akşamları yayınlanan "Çoban Yıldızı" dizisinde bu hafta iki önemli değişiklik yaşandı.

Sibel Karagöl
27 Mart 2017 - 00:26
Gündem

Perşembe akşamları yayınlanan "Çoban Yıldızı" dizisinde bu hafta iki önemli değişiklik yaşandı. Aynı hafta izinin yönetmeninin değişmesi ve oyuncu kadrosundaki usta ismin diziden ayrılması dizinin hayranlarını endişeye düşürdü.  

17-03/27/y2.jpg

Başrollerini Selin Şekerci, Şükrü Özyıldız, Menderes Samancılar ve Selim Bayraktar'ın paylaştığı etkileyici hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken Çoban Yıldızı'nın yapımcılığını da üstlenen Gül Oğuz, ilk 3 bölümün yönetmenliğini de üstlendikten sonra yönetmenlik görevinden ayrılacağını duyurdu.

Başarılı yönetmen Gül Oğuz’un reyting savaşlarında yer edinebilmesi için dizinin ilk bölümlerinde diziyi iyi bir yere getirdikten sonra diziden ayrılacağını ve farklı bir projeye dahil olacağını en başından Çoban Yıldızı ekibi ile konuştuğu iddia edildi. 

17-03/27/y5.jpg

Yeni Yönetmen Kader Bayraktar

Gül Oğuz yönetmenlik koltuğu gibi pek çok dizide yardımcı yönetmenlik yapmış olan Kader Bayraktar’a devretti. Kader Bayraktar, Çoban Yıldızı dizisinin yönetmenlik görevinden önce de yardımcı yönetmen olarak Ben Onu Çok Sevdim, Analar ve Anneler, Yedi Güzel Adam, Uçurum, Kuzey Güney, Kurtlar Vadisi Pusu, Sıla, Haziran Gecesi ve Lise Defteri gibi yayınlandığı döneme damgasını vurmuş pek çok dizide yer aldığı için dizinin hayranlarını bu değişikliği olumlu karşıladı.

Ayrıca Bayraktar yönetmen yardımcılığının yanı sıra İkinci Bahar ve Karanlıkta Koşanlar dizilerinde senaryo ekibinde de yer almış yerli diziler konusunda gelecek vaad eden deneyimli bir yönetmendir.

Arif Erkin Güzelbeyoğlu Diziden Ayrıldı

Perşembe akşamları Fox TV ekranlarına damga gibi vuran dram dizisi Çoban Yıldızı'ndan bir diğer değişiklik ise oyuncu kadrosundaki deneyimli bir ismin ayrılması oldu.

17-03/27/d6.jpg

Dizide Mustafa karakterini canlandıran Arif Erkin Güzelbeyoğlu diziden ayrıldı. Seyit’in dedesi Mustafa rolünde başarılı performansıyla ekran başındakilerin beğenisini kazanan deneyimli oyuncu 4. bölümde senaryo gereği vurularak diziye veda eden isim oldu.

17-03/27/d4.jpg

Keşanlı Ali Destanı filmi oyunculuk kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya başlayan Arif Ekin İkinci Bahar dizisiyle gönüllerde taht kurdu. Daha sonrasında Yabancı Damat dizisinde "Memik Dede" karakterini, Beyaz Melek adlı sinema filminde de "Mala Ahmet" karakterini canlandıran dbaşarılı oyuncu son olarak Canım Ailem dizisinde "Cabbar Ağa" karakteriyle ekran başındakilere eğlenceli anlar sundu.

Yapımcılığını Most Production'ın yaptığı Çoban Yıldızı, Perşembe akşamları 20:00'da Fox TV'de ekrana geliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin