Kürk Mantolu Madonna'da Beren Saat ile İlker Kaleli!

Sabahattin Ali’nin 1943 yılında yayımladığı ve halen çok satan kitaplar listesinde yer alan fenomen eseri Kürk Mantolu Madonna sinemaya uyarlanıyor. Başrol oyuncuları ise ekranların iki başarılı ismi Beren Saat ile İlker Kaleli! Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
27 Mart 2017 - 00:00
Gündem

Sabahattin Ali’nin 1943 yılında yayımladığı ve halen çok satan kitaplar listesinde yer alan fenomen eseri "Kürk Mantolu Madonna" sinemaya uyarlanıyor.

17-03/26/kurkmantolu.jpg

Kürk Mantolu Madonna'nın senaryo çalışmalarını Halit Ziya Uşaklıgil'in ‘Aşk-ı Memnu' ve Reşat Nuri Güntekin'in ‘Yaprak Dökümü' eserlerini televizyon dizisine dönüştüren usta senarist Ece Yörenç'in yapacağı daha önce haberimizde duyurmuştuk.

Ay Yapım'ın yapım haklarını satın aldığı Kürk Mantolu Madonna'da Maria Puder rolü için Beren Saat'e teklif götürüldüğü geçtiğimiz aylarda gündeme bomba gibi düşmüştü. Yeni sezonda ‘Kadın’ adlı dizide yer alacak Beren Saat’in beyazperdedeki partnerin kim olacağı merak konusuydu. Erkek başrol Raif Efendi rolü içinse Engin Akyürek'in oynayacağı konuşuluyordu. Fakat başarılı oyunucu Ölene Kadar dizisini tercih etti.

17-03/26/ba.jpg

Geçen hafta, Beren Saat ile İlker Kaleli’nin sürpriz buluşması magazin gündeminin ilgisi çekmişti. Fakar ikilinin Kürk Mantolu Madonna projesi için görüştüğü ortaya çıktı.

Azap Yolları, Hanende Melek, Kuyucaklı Yusuf, Gramofon Avrat, Hasan Boğuldu, Devlerin Ölümü, ve Kar Beyaz'ın ardından yapılan sekizinci Sabahattin Ali uyarlaması olacak.

Yakın zamanda final yapan Poyraz Karayel dizisinin serseri ama sevimli Poyraz'ı İlker Kaleli, Kürk Mantolu Madonna'nın uzun boylu, esmer, zayıf bir adam olan Raif Efendi rolüne uygun bulunurken, Beren Saat ise kendine güvenen özgürlüğüne düşkün sanat galerisi sahibi bir kadın olan Maria Puder karakterine hayat vereceği duyuruldu.

17-03/26/s.jpg

Senarist Ece Yörenç'in bir röportajında ‘Kürk Mantolu Madonna’ uyarlamasının uluslararası bir film olacağını vurguladığı projenin oyuncu kadrosu hakkında bilgi verilmedi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin