Cobra Kai 3. sezonun nerede yayınlanacağı belirsiz! Yeni adres Netflix mi Hulu mu olacak?

Karate Kid film serisinin unutulmaz hikayesini ve yıldızlarını geri getiren Cobra Kai dizisinin 3. sezonu ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor...

Efsane The Karate Kid film serisinin sevilen karakterlerini geri döndüren YouTube Premium dizisi "Cobra Kai" ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

COBRA KAI 3. SEZON ÇEKİMLERİ BİTTİ! DİZİ YENİ ADRESİNİ ARIYOR!

İlk sezon bölümleri 02 Mayıs 2018, ikinci sezon bölümleri 24 Nisan 2019'da izleyiciyle buluşan dizinin üçüncü sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Yeni sezonun ne zaman izleyiciyle buluşacağı belirsizliğini korurken, gelen haberlere göre üçüncü sezonun nerede yayınlanacağı henüz belli değil!

20-06/02/cobra-kai-afis.jpg

COBRA KAI YENİ SEZON NETFLIX YA DA HULU'DA OLABİLİR!

Yeni sezon yayınlandığında dizinin adresi büyük ihtimalle YouTube Premium dışında farklı bir platform olacak. Yapımcı Sony TV ile YouTube Premium arasındaki görüşmelerde YouTube Premium cephesinin başka bir sezon daha düşünmediğini bildirmesinin ardından üçüncü sezonun ötesi için dizinin geleceğini güvence altına almak isteyen Sony TV halihazırda çekimleri tamamlanmış olan üçüncü sezon için farklı platform arayışına girdi.

Pek çok dijital yayın platformunun diziye ilgisi olmakla birlikte Netflix ya da Hulu'nun anlaşmaya en yakın olan platformlar olduğu konuşuluyor. Anlaşma yapılan platformun dizinin ilk iki sezonunun yayın haklarını da alacağı konuşuluyor.

YouTube son dönemde orijinal dizi üretiminde yeni bir strateji belirlemiş ve yeni dizi üretimini durdururken; mevcut projeleri de yavaş yavaş sonlandırmaya başlamıştı. Cobra Kai, an itibarıyla Liza on Demand ile birlikte platformun güncel olarak yayında olan iki dizisinden birisi konumunda.

Ryan Hansen Solves Crimes on Television, Do You Want To See A Dead Body, Impulse ve Starz kanalının devam ettireceğini duyurduğu Step Up: High Water platformun iptal edilen dizileri arasında bulunuyor.

20-06/02/cobra-kai-foto.jpg

COBRA KAI 3. SEZON BÖLÜMLERİ NE ZAMAN YAYINDA OLACAK?

Önümüzdeki haftalarda Cobra Kai'nin üçüncü sezonunun ne zaman ve hangi platformda yayınlanacağının duyurulması bekleniyor.

Streaming servislerinin diziyi kapma rekabeti ne kadar erken sonlanırsa üçüncü sezon için o kadar erken haber alacağız.

"Cobra Kai" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin