Coronation Street de sete dönen diziler arasına katılıyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden Coronation Street yeniden sete çıkıyor!

1960 yılından günümüze aralıksız yayın hayatını sürdüren uzun soluklu İngiliz pembe dizisi "Coronation Street" koronavirüs pandemisi nedeniyle ara vermek zorunda kaldığı çekimlere yeniden başlıyor!

CORONATION STREET EKİBİ TEKRAR SETE ÇIKIYOR!

Dünya genelinde etkisini gösteren koronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık on bir haftalık bir molaya giren Coronation Street ekibi 09 Haziran Salı günü yeniden sete çıkıyor.

"Corrie" olarak da anılan yapımın çekimlerine Trafford, Manchester'daki stüdyolarda devam edilecek.

Mart ayında çekimlerin durdurulmasının ardından ITV dizinin her hafta üç bölümünü ekrana getiriyordu. Yeni bölümler bu düzen içinde Temmuz ve sonrasındaki dönemde izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

20-06/02/coronation-street-dizisi.jpg

İngiltere hükümetinin yeşil ışık yakması sonrasında Covid-19 güvenlik protokolüne uygun şekilde sete dönen yapımlar arasında kanalın bir diğer uzun soluklu dizisi "Emmerdale" de bulunuyor.

Sete çıkan dizilerde tüm oyuncu kadrosu ve personel sosyal mesafe kurallarını gözetirken; günlük düzenli olarak vücut ısısı ölçümlerinden geçecekler.

BAZI OYUNCULAR İLK ÇEKİM DÖNEMİNDE YER ALAMAYACAKLAR!

Yapımlarda ekiplerin yaşı geçkin (70 yaşın üzerinde) ve sağlık durumları nedeniyle kritik sınıfa giren üyeleri ilk çekim döneminde yer alamayacaklar. William Roache ve Maureen Lipman bu sınıfa giren oyunculardan.

20-06/02/coronation-street-dizisi-oyunculari-itv.jpg

ITV drama bölümünden John Whiston konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Bu noktaya gelebilmemiz sadece oyuncu kadromuz ve ekibimizin değil çok sayıda insanın büyük çaba ve iyi niyetleriyle gerçekleşti. Tüm göstergeler çekimlere geri dönmek için doğru zamanda olduğumuzu gösteriyor. Uygulamaya koyduğumuz kapsamlı protokollerle çalışma alanımızı mümkün olduğunca güvenli hale getirdik. Eminim izleyicilerimiz sevdikleri dizinin yayınına devam etmesini takdir edeceklerdir" ifadelerini kullandı.

Kirk Sutherland karakterine hayat veren aktör Andrew Whyment ise katıldığı Good Morning Britain With Lorraine Kelly programında "Sanırım artık herkes işe geri dönmeye hazır. Biraz farklı bir deneyim olacak ancak hepimiz geri dönmeye ve diziyi çekmeye devam etmeye hazırız" şeklinde konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin