Merve Mutlu
02 Haziran 2020 - 14:50
Gündem

Şu ana dek Netflix ile iş yapmayan Suudi Arabistan ilk kez bir dizi ile Netflix bünyesine proje vermeye hazırlanıyor. 8 bölümden oluşacak olan dram türündeki dizinin geri sayımı başladı. 

20-06/02/whispers.png

Whispers adını alacak olan Suudi Arabistan'ın ilk Netflix dizisinin tanıtımı yayınlandı. Hana Al Omair'in yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosunu kaleme alan isim de  Roolan Hassan oldu. 

Whispers dizisinin oyuncuları:

20-06/02/whispers-dizisinin-oyunculari-kadrosu.png

İlk olması nedeniyle merak uyandıran dizinin oyuncu kadrosunda: Shaimaa Al Fadl, Mysoon Alruwaily, Elham Ali, Nada Tawhid, Norah Alanbar, Leila Arabi, Ali Al Sharif, Osama Al Qass, Mohamed Ali ve Abdulmohsen Alnemr gibi isimler yer alıyor. 

Whispers dizisinin konusu nedir?

20-06/02/netflix.png

8 bölümden oluşacak olan ve devam edip etmeyeceği henüz bilinmeyen dizi: aile reislerinin ölmelerinin üzerine oldukça sarsılan aile fertlerinin farklı bakış açıları üzerinden anlatılacak. Aile şirketinin piyasaya sürmeyi düşündüğü yeni akıllı uygulamanın lansmanından birkaç gün önce, hayatını kaybeden Hassan'ın gizemli geçmişi herkesçe bilinir olacak. Hassan'ı kimin öldürdüğü, aile kavgaları gibi konular da Whispers dizisine konu olacak. 

Merak uyandıran dizi 11 Haziran'da Netflix'te!

Whispers dizisinin tanıtımı yayınlandı:

#https://www.youtube.com/watch?time_continue=82&v=q72LF8sOHQk&feature=emb_title#

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin