Türkiye'nin en çok konuşulan nostaljik dizileri belli oldu!

Araştırmalara göre haftanın en çok konuşulan dizileri belli oldu.

Merve Mutlu
02 Haziran 2020 - 13:44
Gündem

DigiLUP tarafından yapılan araştırmaya göre geçtiğimiz hafta sosyal medyada en çok konuşulan nostaljik diziler belli oldu. Birbirinden başarılı dizilerin yer aldığı listeye gelin hep birlikte bakalım...

Kuzey Güney

20-06/02/kuzey-guney-1591096059.jpg

Geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan dizisi başrollerinde Buğra Gülsoy ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Kuzey Güney dizisi oldu. 80 bölümlük bu dizi, Mehmet Ada Öztekin ve Hilal Saral yönetmenliğinde çekildi. 2011 yılında başlayan dizi 2013 yılında ekranlara veda etmişti. 

Erkenci Kuş

20-06/02/erkenci-kus.jpg

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman'ın yer aldığı, romantik komedi türündeki dizi Erkenci Kuş da haftanın en çok konuşulanlarından oldu. 2018 yılında bir yaz dizisi olarak başladı ve Eylül sezonunda da devam ettikten sonra 2019 yılında ekranlara veda etti.  

Kiralık Aşk

20-06/02/kiralik-ask.jpg

Başrollerinde Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun yer aldığı romantik komedi dizisi Kiralık Aşk, 2015 yılında başladı ve 2017 yılında ekranlara veda etmişti.

Medcezir

20-06/02/medcezir.jpg

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un başrollerinde yer aldığı ve The O.C. adlı diziden uyarlanan Medcezir dizisi, geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan nostaljik dizilerinden biri oldu. 

İçerde

20-06/02/icerde.jpg

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Bensu Soral'ın yer aldığı İçerde dizisi de en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı. 

Aşk-ı Memnu

20-06/02/ask-i-memnu.jpg

Başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya gibi isimlerin yer aldığı, bir döneme büyük bir damga vuran ve aynı adlı romandan uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisi, haftanın en çok konuşulan 6. dizisi oldu. 

Poyraz Karayel

20-06/02/poyraz-karayel-l.jpg

Aşkları daha sonra gerçeğe dönüşen ve ayrılıkları ile sevenlerini üzen İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu, zengin replikleri ve başarılı hikayesi ile yine bir döneme damgasını vuran dizilerden olmayı başarmıştı. Sevilen dizi konuşulmaya devam ediyor. 

Öyle bir Geçer Zaman ki

20-06/02/yle-bir-gecer.jpg

Erkan Petekkaya ve Ayça Bingöl'ü başrolde buluşturan Öyle bir Geçer Zaman ki dizisi de geçtiğimiz haftanın en çok konuşulanları arasında. 

Kalp Atışı

20-06/02/kalp-atisi.jpg

Öykü Karayel ve Gökhan Alkan'ı başrolde bir araya getiren Kalp Atışı dizisi, sosyal medyada en çok konuşulan nostaljik diziler listesinde 9 numarada yer alıyor. 

Kardeş Payı

20-06/02/kardes-payi.jpeg

Murat Cemcir, Seda Bakan ve Ahmet Kural'ın Kardeş Payı dizisi de yayınlandığı dönemde oldukça beğenilen ve sonrasında da replikleri ile anılmaya devam ederek sosyal medyada konuşulan diziler arasına girmeyi başardı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin