Netflix'in mutlaka izlenmesi gereken 10 dizisi!

Sevilen içerik platformu Netflix'in birbirinden başarılı dizilerini sizler için derledik.

Merve Mutlu
02 Haziran 2020 - 13:28
Kültür Sanat

Dünyaca ünlü içerik platformu Netflix, dünyaca ünlü yapımların yanı sıra kendi özel projelerini de bünyesinde bir araya getirerek izleyicilerine büyük bir yelpaze sunuyor. Komediden aksiyona, romantizmden korkuya birçok türde projesi olan Netflix'in mutlaka izlenmesi gereken 10 dizisini sizler için derledik. 

Stranger Things

20-06/02/stranger-things.jpg

ABD yapımı bilimkurgu - korku türündeki internet dizisi olan Stranger Things, Duffer Kardeşler tarafından hazırlanan ve 3 sezon yayınlanan bir dizi oldu. Ufak bir kasabada küçük bir çocuğun kaybolması ile gizli deneyler, korkutucu doğaüstü güçler ve tuhaf bir küçük kızın ortaya çıkması ile iyice garipleşen olayların anlatıldığı dizi dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip.

Dark

20-06/02/dark.jpg

İzleyenlerin anlayamadığı, anlamayanların bir daha izlediği, her yeni sezonda yeniden başa alıp izleme isteği uyandıran Dark dizisi, 3. ve final sezonu ile 27 Haziran'da yayına girecek. Almanya'da küöük bir kasaba olan Winden'de kaybolan iki çocuğun hikayesini anlatan dizi, zamanlar arasında da bir gezinti yapmanıza neden olacak. 

Black Mirror

20-06/02/black-mirror.jpg

Drama, macera, hiciv ve bilimkurgu tarzında olan Black Mirror dizisi, her bölümü birbirinden bağımsız sezonlardan oluşuyor. Her bölümünde tüyler ürperten, teknolojinin karanlık yüzü ile tanışmamızı sağlayan dizinin yeni sezonları büyük bir merakla bekleniyor. 

La Casa De Papel

20-06/02/la-casas-de-papel.jpg

İspanya yapımı bir suç dizisi olan La casa de Papel, Alex Pina tarafından yaratıldı. Büyük bir soygun yapma planı olan bir grubun, başarılı oldukları bu büyük devrimsel soygunun ardından yaşadıkları da yeni sezonda izleyici ile buluşuyor. 

Narcos

20-06/02/narcos.jpg

Amerikan suç draması ve aksiyon dizisi olan Narcos,3 sezondan oluşan başarılı bir Netflix dizisidir. Güney Amerika'daki suç dünyasının en büyük isimlerinden biri olan suç dünyasının en büyük uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın hayatını konu alıyor.

You

20-06/02/you.jpg

Psikolojik gerilim türündeki televizyon dizisi olan You, izleyenlerin gece uykularını ellerinden alan bir dizi olarak karşımıza çıkıyor.  başrollerinde Penn Badgley (Joe Goldberg), Elizabeth Lail (Guinevere Beck) gibi isimlerin yer aldığı dizi: New York'ta bir kitapçı işleten Joe'nin romantik bir aşk hikayesi beklentisi ile başlıyor. Joe'nun Beck'in hayatına takıntılı bir şekilde girmesi ile farklı bir boyut kazanan dizi izleyicileri ekran başına kilitliyor. 

Sense 8

20-06/02/sense-8.jpg

Amerikan bilimkurgu ve dram dizisi olan Sense 8 iki sezonu ile yayında. Netflix'in sevilen dizilerinden biri olan Sense 8, birbirinden habersiz bambaşka ülkelerde başka hayatlar yaşayan 8 kişinin duyusal yollarla birbirlerine bağlı olmalarını konu alıyor. 

Ozark

20-06/02/ozark.jpg

Suç draması web televizyon dizisi olan Ozark,kara para aklama düzeninin yanlış gittikten sonra ailelerini Ozarks'a taşıyan evli bir çiftin hikayesini konu alıyor. 3 sezon yayınlanan dizi izleyiciler tarafından büyük beğeni topluyor. 

House of Cards

20-06/02/house.jpg

Politik drama türünde bir Amerikan dizisi olan House of Cards, Michael Dobbs'un aynı adlı romanını temel alarak hazırlanan ve 6 sezondan oluşan başarılı bir dizidir. Washington, DC'de geçen House of Cards, Güney Karolina'dan seçilmiş Demokratik Partili bir kongre üyesi olan Frank Underwood'un (Kevin Spacey) kendisine vadedilen ABD Dışişleri Bakanlığı pozisyonuna başkasının atanmasından sonra uygulamaya koyduğu planınını konu alıyor.

Mindhunter

20-06/02/minthunter.png

2017 tarihinde Netflix'te başlayan bir Amerikan suç drama dizisi olan Mindhunter, 2 sezondan oluşuyor. 1970'lerin sonunda iki FBI ajanı, cinayet psikolojisini araştırarak ve tamamıyla gerçek canilerle endişe verici bir hikayeyi konu alıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin