Çetin Tekindor'un Hay sultan dizisi ne zaman başlayacak?

Ekranların sevilen ismi Çetin Tekindor yeni dizisi ile setlere dönüyor.

Merve Mutlu
02 Haziran 2020 - 12:17
Gündem

Çetin Tekindor'un başrolünde oynayacağı Hay Sultan dizisi hakkında flaş bir gelişme yaşandı. 74 yaşındaki oyuncunun yasağa takılması nedeniyle dizi seti ertelendi. 

20-06/02/etin-tekindor.png

Yapımcılığını Emre Konuk'un üstlendiği ve TRT ekranlarında yayınlanacak olan Hay Sultan dizisinin çekimlerine salgın nedeniyle ara verilmişti. Tekindor'un başrolde olduğu dizide yeni çekim tarihi oyuncuya göre ayarlandı ve virüs salgını riskinin daha da azalması için beklenmesine karar verildi. Alim olan Abdülkadir Geylani'nin hayat hikayesini konu alan dizinin yönetmenliğini Sedat İnci, senaryosunu da İsa Yıldız üstlendi. 60'şar dakikalık 30 bölümden oluşacak olan dizi en geç önümüzdeki yıl içerisinde ekranlardaki yerini alacak.

Merak uyandıran dizi: Kerem Arslanoğlu, Cemal Toktaş, Gülper Özdemir, Kevork Malikyan, Olcay Kavuzlu ve Sera Tokdemir gibi başarılı isimleri bir araya getiriyor. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin