Şampiyon dizisi sete çıkıyor! 26. bölüm ne zaman yayınlanacak?

TRT1'in sevilen dizisi ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Merve Mutlu
02 Haziran 2020 - 12:00
Gündem

Başrolünde Tolgahan Sayışman'ın rol aldığı, TRT1 ekranlarında yayınlanan ve BSK Yapım imzası taşıyan Şampiyon dizisinin yeni bölüm çekimleri başladı. 26. bölüm ne zaman yayınlanacak?

20-06/02/ampiyon-dizisi.jpg

Çin'de başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, Türkiye'yi de derinden etkiledi. Salgın nedeniyle dizi çekimlerine ara verilmesi ile gözler dizilerin ne zaman başlayacağına çevrildi. TRT ekranları da koronavirüs nedeniyle dizilerin birçoğunu zorunlu araya çıkardı. Ara veren dizilerden biri olan Şampiyon dizisi geçtiğimiz gün yeniden sete çıktı. Tolgahan Sayışman, Emir Özyakışır gibi isimlerin yer aldığı dizinin yaz boyu süreceği ve ortalama 7 - 8  bölüm daha süreceği öğrenilirken, dizi seti çalışanlarına ödeme yapılmadığı haberleri ile gündeme gelen dizinin ekibine söz verilen ödemenin de yapımcı tarafından yapıldığı öğrenildi.  

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin