Hande Erçel'in yeni dizisi Sen Çal Kapımı'ya Yusuf Arat da katıldı!

Yeni dizi Sen Çal Kapımı için yeni oyuncularla görüşmeler devam ediyor.

Merve Mutlu
02 Haziran 2020 - 10:18
Gündem

Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin'i buluşturacak olan ekranların yeni romantik dizisi Sen Çal Kapımı'nın hazırlıkları devam ederken, dizinin oyuncu kadrosuna da yeni isimler katılmaya devam ediyor. 

20-06/02/sen-cal-kapimi.png

Çiçek satarak geçinen ve üniversite hayali olan Eda'nın (Hande Erçel) bursunu kesen iş insanı Serkan Bolat ile (Kerem Bürsin) karşılaşması ve Serkan'ın Eda'ya, 2 ay nişanlı rolü yapması karşılığında bursunu geri vermeyi teklif etmesi ile başlayacak olan hikaye, Serkan ve Eda'nın birbirlerine aşık olmaları ile son bulacak. 

Sen Çal Kapımı'ya Yusuf Arat da katıldı!

20-06/02/yusuf-arat.jpg

Daha önce Kurban dizisinde rol alan oyuncu Yusuf Arat, Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosuna Ahmet karakteri ile dahil oldu. Arat ayrıca minik oyuncu Sibel Melek Arat'ın da babası. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin