Çocukluk dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu!

Yeni dizi Çocukluk ne zaman başlıyor?

Merve Mutlu
05 Ekim 2020 - 10:42
Gündem

Yapımcı Fatih Aksoy'un üstlendiği ve başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk gibi başarılı isimlerin yanı sıra Beren Gökyıldız ve Kübra Süzgün gibi başarılı çocuk oyuncuları bir araya getiren Çocukluk dizisinin yayın günü ve tarihi belli oldu. 

20-10/05/ocukluk-dizisi.png

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunde Nadim Güç'ün yer aldığı yeni dizi projesi Kimsesizler, yayınlanan tanıtımındaki sözler ve sahneler nedeniyle eleştirilerin odağı haline gelmiş ve RTÜK incelemesine girmişti. İsmi Çocukluk olarak değiştirilen dizinin yayın günü belli oldu.

Çocukluk dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu!

20-10/05/ocukluk.png

Yapımcı Fatih Aksoy'un, şikayetlerle ilgili "Dizi izlendiğinde herkes biz de koruyucu aile olabilir miyiz diyecek. O yüzden hikâyede bir değişiklik yapmadık" diyerek savunduğu dizinin yayın tarihi belli oldu. Merak uyandıran dizi 9 ekim Cuma akşamı yayına girecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin