Merve Mutlu
24 Aralık 2020 - 17:19
Gündem

Fox TV ekranlarında yayınlanmak üzere Medyapım tarafından hazırlanan ve Fatih Aksoy yapımcılığında izleyici ile buluşan Çocukluk dizisinin ekranlara veda edeceği final bölümünün merakla beklenen fragmanı yayınlandı.

20-12/24/ocukluk.png

başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk gibi başarılı isimlerin yanı sıra Beren Gökyıldız ve Kübra Süzgün gibi başarılı çocuk oyuncuları bir araya getiren dizi ilk olarak Kimsesizler ismi ile açıklanmış ancak tanıtımındaki sahnelerin tartışmalara neden olması ve RTÜK'e yoğun şekilde şikayet edilmesi nedeniyle adı değişerek Çocukluk adı ile yayın hayatına başlamıştı.

Çocukluk dizisinin final fragmanı yayınlandı!

20-12/24/macvi.png

Sevilen oyuncu kadrosu ve kimi zaman yürek burkan kimi zaman da eğlendiren hikayesi ile beğenilen dizi yeterli ilgiyi görmeyince reytinglerde yenilmiş ve final kararı çıkmıştı. 11. bölümde ekranlara veda edecek olan dizinin fragmanı yayınlandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin