Netflix korku dizisi Haunting'in yeni sezonu gelecek mi? İlk açıklama!

Netflix'in ilgi gören "The Haunting of Hill House" ve "The Haunting of Bly Manor" dizilerinin devamı gelecek mi? En yetkili isimden konuyla ilgili ilk açıklama geldi!

Mike Flanagan'ın yaratıcısı olduğu "The Haunting" korku serisi devam edecek mi? Serinin yaratıcısından gelen açıklama en azından şimdilik takipçilere bir fikir verecek türden...

NETFLIX'İN POPÜLER ANTOLOJİ DİZİSİ HAUNTING DEVAM EDECEK Mİ?

12 Ekim 2018'de "The Haunting of Hill House" ve 09 Ekim 2020'de "The Haunting of Bly Manor" dizileriyle izleyiciden büyük ilgi gören The Haunting serisinin yeni bir sezonunun gelip gelmeyeceği merak konusu.

Konuyla ilgili en yetkili isimlerden biri olan Flanagan'dan geçtiğimiz gün sosyal medyadan bir açıklama geldi. Flanagan, Twitter'de bir hayranın dizinin geleceğiyle ilgili sorusuna yanıt verdi.

Flanagan, hayranın "Gelecekte Haunting'in yeni bir sezonunun olma şansı var mı?" şeklindeki sorusuna şu cevabı verdi:

"Şu anda daha fazla sezon için planlarımız yok. Elbette asla asla dememek lazım ancak şu anda 2021 ve ötesi için Intrepid Pictures olarak diğer projelerimize odaklandık. İlerde işler değiştiği takdirde kesinlikle haberiniz olacak."

20-12/24/mike-flanagan-twitter.jpg

FLANAGAN & NETFLIX İŞ BİRLİĞİ ARTARAK DEVAM EDECEK!

Intrepid Pictures, geçtiğimiz yıl içinde Haunting serisinin yayıncısı Netflix ile uzun süreli bir iş birliği anlaşmasına imza atmıştı. Yapım şirketinin şu aralar Netflix için farklı projeler üzerinde çalışmaları devam ediyor.

Anlaşılan o ki; Flanagan ve ekibinin şu an için seriyi sürdürme planı yok. Ancak dizi sektöründe her sürprize hazırlıklı olmak gerek!

20-12/24/haunting-bly-manor-hill-house-mike-flanagan-1608818484.jpg

Amblin Television ve Paramount Television ortak yapımcılığında hazırlanan antoloji dizisinin ilki "The Haunting Of Hill House" Shirley Jackson'ın klasik gotik korku romanının tüyler ürpertici ve modern bir uyarlaması olarak nitelendirilirken; serinin ikincisi "The Haunting Of Bly Manor" ise Henry James'in hayalet hikayelerinden uyarlandı.

Oliver Jackson-Cohen, Henry Thomas, Carla Gugino, Kate Siegel ve Victoria Pedretti her iki dizide farklı karakterle izleyici karşısına çıkıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin