Merve Mutlu
24 Aralık 2020 - 16:59
Gündem

Türkiye'de PuhuTV, BluTV, beIN Connect ve Acun Ilıcalı’nın son projesi Exxen’in ardından şimdi bir de Gain Medya ile dijital içerik sevenlere özel yapımlar geliyor. Hafızalara Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesi nedeniyle 30 TV kanalında birden eşzamanlı olarak #özgecaniçin yazısı ile logo dahi kullanmadan ekran karartma yaptırması ile kazınan Filli Boya'nın eski sahibi Gözde Akpınar tarafından kurulan Gain Medya'nın ilk dizisi 10 Bin Adım'ın konusu belli oldu.

20-12/24/gain-medya.png

Birçok başarılı projede yer alan ve Galip Derviş adlı projeden sonra dizi sektörü ile vedalaşan, Bir Demet Tiyatro, Güneş Yanıkları, Aşkım Aşkım, Zor Baba, Size Baba Diyebilir miyim?, Muhteşem Yüzyıl, Avrupa Yakası gibi birçok başarılı projede yer alan oyuncu Engin Günaydın'ı setlere dönmeye ikna eden projenin konusu belli oldu.

Engin Günaydın'ın yeni dizisi 10 Bin Adım'ın konusu nedir?

20-12/24/10bin-adim-1608819107.png

Zamkinos Film imzalı ve "10 Bin Adım" adını taşıyacak olan dizi ile anlaşan Engin Günaydın, dizinin Senaryosunu da kaleme alan Devin Özgür Çınar ile başrolleri paylaşacağı yeni dizi için geri sayım başladı. Yapımcılığını Faruk Özerten ile Nisan Ceren Göçen'in üstlendiği ve yılbaşında yayın hayatına başlaması planlanan Gain adlı dijital platformda ocak ayında başlayacak olan dizi,  sağlıklı bir yaşam için tüm dünyada referans olarak kabul edilen “Günde 10 bin adım” önerisine uyarak birlikte yürümeye karar veren iki eski sevgili Ezgi ve Memet’in iki yeni yol arkadaşı olma hikayesini mizahi bir dille anlatıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin