Çok Güzel Hareketler 2 Bitti mi? Devam Edecek mi?

Çok Güzel Hareketler 2 bitti mi? Yeni bölümler yayınlanmayacak mı? İşte programın devam edip etmeyeceği konusunda merak edilen detaylar ve son gelişmeler.

Geçtiğimiz hafta içerisinde sevilen komedi programı Çok Güzel Hareketler 2 için yeni bir fragman paylaşıldığını görmüştük. Paylaşılan fragmanda en çok dikkat çeken “Final” ibaresi olmuştu. Programın bu final fragmanını sizlerle paylaştık ve sosyal medya gönderileri konusunda da bilgi verdik. Şimdi merak edilen Çok Güzel Hareketler 2 bitti mi?

Programın 109.bölümünün 2.fragmanı da paylaşıldı. Fragman yine final tanıtımı olarak yayınlandı. Yani programın Kanal D ekranlarında final yapacağı kesin. Fakat program bitti mi bitmedi mi işte orası farklı bir konu.

Çok Güzel Hareketler 2 Devam Edecek mi?

Konu hakkında sosyal medyadan yapılan paylaşımlarda zaten bazı ipuçları verilmişti. Hemen sonrasında ise Metin Pıhlıs kendi YouTube kanalı üzerinden “Çok Güzel Hareketler 2 bitti mi?” soruları için yeni bir video yayınladı.

Yayınlanan videoda, net olarak programın bitmediğini öğrenmiş olduk. Program sadece Kanal D ekranlarında final yapıyor. 109.bölümle beraber 4.sezonda programın Kanal D serüveni tamamlanmış olacak.

Ama net olarak şu söyleniyor ki Çok Güzel Hareketler 2 devam edecek. Programın bundan sonra hangi platformda veya kanalda devam edeceğini bilemiyoruz. Zaten yapımda yer alan isimler de bu konunun sürpriz olduğunu belirtiyor.

Dijitalde mi olacak yoksa yeni bir kanalla mı anlaşacağı konusunda bilgi yok. Sadece bu kısmın sürpriz olduğunu belirtiyorlar. Diğer taraftan şu an için oyuncuların da bu dönemde bir ara vermiş olduğunu yani kısa bir tatil yaptıklarını göreceğiz.

Çok Güzel Hareketler 2 hangi kanalda ya da platformda devam edecek ve ne zaman yeniden başlayacak sorularına şimdilik cevap yok. Yakında bu konuda da detaylar açıklanır diye düşünüyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin