Çok Güzel Hareketler 2 Geri Dönüyor! Yeni Afiş ve Fragman

Çok Güzel Hareketler 2, Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Projenin yeni yayın dönemi için ilk tanıtım videosu da geldi. Detaylar haberimizde.

Çok Güzel Hareketler 2, uzun soluklu bir iş oldu. Yetenekli birçok oyuncuyu ön plana çıkaran proje, hiç beklenmedik bir şekilde Kanal D ekranlarında final yapmıştı. Programın final yapma süreci konusunda detayları da paylaşmıştık. Aslında tamamen programın bitmediği ve sadece Kanal D ekranlarında final yapacağı haberini vermiştik.

Bu haberin hemen arkasından ise bir iddiada bundan sonra yapımı Star TV ekranlarında göreceğimiz söylenmişti. İşte bu iddialar doğrulandı ve yapım Star TV ekranlarında karşımıza çıkacak. Üstelik ilk fragman yayınlandı.

Çok Güzel Hareketler 2 Fragmanında Arif Müjdesi

Yeni kanalda yayın hayatına devam edecek olan projenin, mevcut olan kadroyla yoluna devam ettiğini göreceğiz. Başarılı oyunculardan oluşan kadroda sürpriz bir isim de yer alacak.

Uzun süredir projede yer alan ancak hastalığı nedeniyle projeye ara vermek zorunda kalan Arif, yeni kanalla beraber projeye geri dönüş yapacak. Arif’in hem fragmanda hem de afiş görsellerinde yer aldığını görüyoruz.

Genç oyuncunun bu güzel haberinin dışında yapım aynı şekilde Star TV ekranlarında devam edecek diyebiliriz.

Şu an için kanal belli oldu ve afiş ile fragman yayınlandı ama yayın tarihi konusunda hala bir bilgi verme şansımız yok.

Zira yayın tarihi konusunda bir açıklama yok. İlk tanıtım çekilmiş olsa da tanıtımda sadece yakında ifadesinin kullanıldığı gözüküyor. İlk ortaya çıkan bilgilerde projenin Mart ayı içerisinde yayınlanacağı söylenmişti. Tanıtımların da gelmesi Mart ayı iddiasını güçlendiriyor ama şimdilik kesin günün hala belli olmadığının altını çizelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin