En Soğuk Düşman filmi Netflix'te yayınlandı! Against the Ice hakkında bilinmesi gerekenler!

Hayatta kalma temalı macera-gerilim filmi "En Soğuk Düşman (Against the Ice)" Netflix platformunda yayınlandı. Konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve bilinmeyen çekim bilgileri...

"Amerikalılar diyor ki; Grönland ana karadan bir kanalla ayrılıyormuş. Ama daha kanıtlayan olmadı..."

Hikâyesi geçen yüzyılın başlarında geçen hayatta kalma temalı macera-gerilim filmi "En Soğuk Düşman (Against the Ice)" Netflix platformunda yayınlandı.

02 Mart 2022 Çarşamba tarihinde yayınlanan 1 saat 43 dakika süreli filmin başrollerinde Nikolaj Coster-Waldau (Game of Thrones) ve Joe Cole (Peaky Blinders) yer alıyor.

EN SOĞUK DÜŞMAN NASIL BİR FİLM? KONUSU NE?

Amerika Birleşik Devletleri'nin Grönland üzerindeki iddiasını çürütmek için yola çıkan bir keşif seferini konu edinen Against the Ice'da; Grönland'ın uçsuz bucaksız topraklarında kayıp bir haritayı arayan iki adamın hayatta kalma savaşı vermesine tanıklık ediyoruz.

1909'daki kutup keşif gezisinin gerçek öyküsünden uyarlanan ve Grönland’ın tek parçadan oluşan bir ada olduğunu kanıtlamak için olağanüstü zorlu koşullarda hayatta kalma mücadelesi veren iki kâşifi merkezine alan En Soğuk Düşman; dostluk, sevgi ve yol arkadaşlığının hayranlık uyandıran gücüne dair gerçek bir hikâyeyi anlatıyor.

22-03/02/against-the-ice-netflix.jpeg

Nikolaj Coster-Waldau & Joe Derrick ikilisinin Ejnar Mikkelsen'in Two Against The Ice adlı kitabına dayanarak senaryosunu kaleme alıp, Peter Flinth'in yönetmen koltuğunda oturduğu En Soğuk Düşman'ın oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

- Nikolaj Coster-Waldau (Kaptan Ejnar Mikkelsen)
- Joe Cole (Iver Iversen)
- Charles Dance (Neergaard)
- Heida Reed (Naja)
- Gísli Örn Garðarsson (Jörgensen)
- Sam Redford (Laub)
- Diarmaid Murtagh (Poulsen)
- Ed Speleers (Bessel)
- Frankie Wilson (Unger)
- Nick Jameson (Holm)

EN SOĞUK DÜŞMAN ÇEKİM BİLGİLERİ

Prömiyerini 15 Şubat 2022'de 72. Berlin Uluslararası Film Festivali'ndeki gösterimiyle gerçekleştiren Against the Ice'ın çekimleri Ill Kippers Productions & RVK Studios iş birliğiyle İzlanda ve Grönland'da minimum yeşil ekran kullanımıyla gerçekleşti.

Coster-Waldau'nun açıklamasına göre, mürettebat çekimler esnasında bir fırtına sırasında İzlanda'daki bir buzulda mahsur kaldı. Oyuncu ayrıca ayı dövüş sahnesini çekerken beyin sarsıntısı geçirdiğini söyledi.

22-03/02/against-the-ice-filmi.jpeg

"En Soğuk Düşman" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin