Çok Güzel Hareketler 2 Yayın Tarihi Açıklandı | Yeni Video

Çok Güzel Hareketler 2 yayın tarihi belli oldu. Kısa bir aranın ardından Star TV ekranlarında yeniden yayınlanmaya başlayacak Çok Güzel Hareketler 2 ne zaman başlıyor?

Çok Güzel Hareketler 2 yayın tarihi açıklandı. Sonunda yapım yeniden yayınlanacak. Yayın tarihinin belli olması ve fragmanın yayınlanması merak edilen diğer detayların da ortaya çıkmasını sağladı.

Özellikle oyuncu kadrosu konusunda da önemli bilgilerin ortaya çıktığını söylemek lazım. Bundan sonra Star TV ekranlarında yayınlanacak olan yapım için belli olan detaylardan ve yayın tarihinden daha fazla bilgi verelim.

Çok Güzel Hareketler 2, Pazar Günü Ekranlara Gelecek

Yapım Kanal D’de ekrana geldiği dönemde Pazartesi günleri yayınlanmaya başlamıştı. En son sezon Pazartesi günleri ekrana geldi ama bu durumda reyting düşüşleri de yaşandığını gördük. Zira Pazartesi günleri çok iddialı diziler vardı.

Bu nedenle programın Star TV ekranlarında farklı bir günde yayınlanmasını bekliyorduk. Öyle de oldu. Çok Güzel Hareketler 2, gün olarak Pazar gününe yerleştirildi. Program Pazar günleri yayınlanacak ve her zaman olduğu gibi 20:00’da ekranlara gelecek.

Programda da bazı değişiklikler olacak. Bir kere Yılmaz Erdoğan yeniden öğrencilerinin başına dönmüş olacak. Usta oyuncu da kaldığı yerden Çok Güzel Hareketler’e devam etmiş olacak.

İkinci güzel gelişme ise Arif’in geri dönmesi olacak. Geçen sezona katılamayan ve zor bir hastalıkla savaşmak zorunda kalan Arif, sonunda sahnelere geri dönmüş olacak.

Fragmana bakacak olursak Arif’in performansı da kaldığı yerden devam edecek. Yine çok eğlenceli olduğunu anladığımız yapım, Star TV ekranlarında ne kadar başarılı olacak göreceğiz.

Özellikle Kanal D’den sonra, programın Star TV’de neler yapacağı önemli. Bakalım ilk bölümden sonra bu konuda da değerlendirmeleri yaparız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin